W co warto pograć? Wasze polecane gry |
|
andamarius Wdrażany
Liczba postów: 36
|
RE: W co warto pograć?
[EDIT] Trochę uaktualniona lista (parę pozycji mi się przypomniało)
Może wybierzesz coś dla siebie. RPG:(no co nikt nie powiedział że to na kompa gry mają być) "Dungeons and Dragons" - Na początku fajne potem gra polega na rzucaniu kostką tyle razy, że żyć się odechciewa. "Warhammer" - Fajny świat, nie trzeba, aż tak dużo rzucać. cRPG: "Neverwinter nights" - Druga część jest do niczego ale pierwsza bardzo miodna. "Morrowind" - baaaardzo długa gra którą paradoksalnie da się przejść w godzinę. "Oblivion" - trochę gorszy od Morrowinda, ale lepszą grafę ma. "Gothic" - Jedynka dwójka dodatki.... Klimat aż się wylewa z ekranu. "Planescape: Torment" - osobiście nie grałem, ale skoro wszyscy się tym zachwycają... "Vampire: The Masquerade" - świetna gra mroczny fajny klimat i chore pomysły. "Witcher" - bo polskie i Sapkowski miał w tym swój udział, więc nie może być kiepskie. "Risen" - bo podobny do gothic'a, lepszy od gothic3 i gorszy od pozostałych części. H&S "Dragon Age" - Można sobie pogadać z NPC między klepaniem stworków . Podobno zalatuje pod D&D, tylko jakoś podobieństw brak. "Diablo 2" - Stare ale wciąż daje rade. FPS: "Battlefield Bad Company 2" - Całkiem niezłe. "Bioshock" - Świetny klimat. "Alien vs Predator" - Polecam granie Alienem, dobry klimat. "Painkiller" - od taki odstresowywacz. "Wolfenstein" - na początku całkiem niezły. RTS: "Starcraft" - lepszej strategii nie znalazłem. "Warcraft 3" - nie tak dobre jak starcraft, ale też dosyć miodna gra. "Heroes3" - stare, ale ciągle daje rade TPP: "Legancy of Kain" - jak na grafikę nie zwracasz większej uwagi. Jest to seria gier o świetnie skonstruowanej fabule. "Assasins Creed" - Wiadomo o co chodz. "Oni" - stare, ale lepszej bijatyki w tym stylu nie znajdziesz. "Prince of Persia" - jak lubisz sobie poskakać. MMOcRPG:(podobno. Dla mnie te gry bardziej pod H&S zalatują, bo elementów RPG próżno szukać) "World of Warcraft" - Na początku fajne potem nudne. "Ragnarok Online"- Jak wyżej, tylko jakoś wolniej się nudzi. "Lineage" - Warty uwagi tytuł. Survival Horror: "Resident Evil 5" - Mnie nie wciągnęło, ale gra sama w sobie zła nie jest. "Silent Hill 3" - Gra po prostu wymiata w gatunku. Wiem, że już 5 część jest jak nie więcej, ale ta jest chyba najlepsza. "The thing" - Nie wiem czy warto wracać do tego tytułu, ale pomysł jaki zastosowano by podsycić klimat jest po prostu genialny! PS: Wiesz, jakbyś napisał który gatunek cię interesuje byłoby prościej I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.04.2010 18:43 przez andamarius.)
22.04.2010 09:42 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: polardamian Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 1 głosów. |