W co warto pograć? Wasze polecane gry |
|
trixo User systemu
Liczba postów: 496
|
RE: W co warto pograć?(22.04.2010 08:02)ihatebuffering napisał(a): Ja polecam Bioshock 2 chociaż 1 była lepsza , Metro 2033 za genialny klimat, całą serię F.E.A.R , Call of duty 4 na multi rządzi , CS przy nim to badziewie . Z rpg to Dragon Age , bardzo dobra , dopracowana , z ładną grafiką i długa gra . Battlefield Bad Company 2 na single jest dobry . Proszę Cie ihatebuffering :O Co Ty porównujesz CS(czytaj kwadraciki) do Call of Duty haha . Np. Combat Arms darmowy FPS przebija CS o łeb! W CS próbowałem kiedyś grac, efekt był piorunujący - grałem 40 minut = kosz - Syf, kiła, i mogiła Z gier przyłącze się do kolegi wyżej, Bioshock (obie części) , F.E.A.R, CoD 4. Z wyścigowych NFS, i jakby Cie dało uruchomić na Seven to Xpand Rally <-[nie wiem, nie próbowałem ale w grę grałem na XP. NFS pod względem jakości zachowania samochodu jak również sterowności i realizmu przebija 110%. A ze starszych strzelanek jeszcze polecam grę o dosyć dobrej fabule FarCry 1 i nowszy FarCry 2 także. Ps. Xpand Rally jest gra polskiej produkcji! Dodatkowo przy koordynacji samochodu etc. towarzyszył Pan Krzysiu Hołowczyc Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij . I think of myself as an intelligent, sensitive human with the soul of a clown, which always forces me to blow it at the most important moments. 22.04.2010 08:24 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: polardamian Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 1 głosów. |