Windows Media Player 12 - problem z usunięciem plików z biblioteki |
|
|
PiotrXxx Niezarejestrowany |
RE: Windows Media Player 12 - problem z usunięciem plików z biblioteki
Pytanie właściwie powinno być w szerszym znaczeniu: dlaczego Mikroszyt nie potrafi nie dać plamy?! Osobiście już od dawna mam podejrzenie, że to po prostu "polityka firmy", aby wypuścić bubla i łatać potem ile wlezie!
Tylko do czego taka polityka miałaby prowadzić? I wcale nie "jadę tu po całości" Mikroszytu- raczej stwierdzam fakty [ktoś może mieć inne zdanie]. Więc jestem w stanie przyznać, że np. ogólnie XP SP2, czy nawet Seven nie są złymi systemami. Ale zawsze coś musi być niedorobione, coś zgrzytać!Tak na marginesie dodam, choć dotyczy to innego tematu zupełnie (o którym pisałem już na tym forum), że np. kwestia błędów w WLM pozostaje nadal nie rozwiązana w moim przypadku, bo wsparcia dla produktów Live w Polsce nie ma zupełnie, a "yankee'ska" strona i inne zagraniczne pozwalają jedynie zadać pytanie na forum w tej kwestii. [sic!] 21.04.2010 18:16 |
|
|
|
| Podobne wątki | ||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post |
| Windows media player 12 jak wyłączyć proces wmpnscfg.exe | zpfd | 4 | 2.864 |
01.02.2017 22:18 Ostatni post: zpfd |
| Windows Media Player nie chce się włączyć po ponownym włączeniu funkcji | mazanm | 0 | 1.464 |
15.08.2016 23:27 Ostatni post: mazanm |
| Problem z odczytem plików ISO przez system | Tokate | 4 | 2.447 |
13.01.2016 16:53 Ostatni post: irocket |
| Problem z zainstalowaniem Windows Media Player. | Elivent | 2 | 1.840 |
14.11.2015 18:28 Ostatni post: Elivent |
| Partycja zastrzezona przez system - problem z usunięciem | odessa4 | 1 | 2.411 |
08.08.2015 20:50 Ostatni post: thermalfake |
| Niedziałające biblioteki - jak to naprawić? | qash | 1 | 1.761 |
24.04.2015 14:43 Ostatni post: beabea |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: Waldi 33 Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 1 głosów. |

Tylko do czego taka polityka miałaby prowadzić?
I wcale nie "jadę tu po całości" Mikroszytu- raczej stwierdzam fakty [ktoś może mieć inne zdanie]. Więc jestem w stanie przyznać, że np. ogólnie XP SP2, czy nawet Seven nie są złymi systemami. Ale zawsze coś musi być niedorobione, coś zgrzytać!