Dowcipy o Windows i MS i nie tylko |
|
trixo User systemu ![]()
Liczba postów: 496
|
![]() RE: Dowcipy o Windows i MS i nie tylko
Facet w tramwaju zagaja kobietkę:
-Wie pani czym się różni puder od rządu? -Nie mam pojęcia! -A no tym, że puder jest do buzi a rząd do d**y. W tym momencie do faceta podchodzi inny pasażer i się go pyta: -A wie pan jaka jest różnica między tym tramwajem a panem? -Jaka?-pyta zdziwiony facet. -A no taka,że tramwaj pojedzie dalej a pan pójdzie ze mną, jestem oficerem UB! -Ale ja miałem na myśli rząd londyński. -Dobra, dobra mnie pan nie oszukasz już ja dobrze wiem który rząd jest do d**y... ![]() Lekcja w szkole podstawowej. Nauczycielka prowadzi lekcję przyrodniczą: -Teraz wymienimy sobie zwierzątka na wszystkie literki alfabetu. Najpierw literka "A". Dzieci po kolei mówiły i na końcu został Jasiu. Myśli tłoczą mu się w głowie po czym wypala: -A może lew? Na co wychowawczyni: -Nie Jasiu, ale może uda Ci się przy literce "B". Wszystkie dzieci paliły się żeby powiedzieć poprawne zwierzę, na co Jasiu znowu się wyrwał: -Być może lew? -No nie Jasiu... Próbuj dalej... Na literkę "C" pozostałe dzieci zareagowały podobnie, ale Jasiu znowu palnął: -Czyżby lew!? -Nie Jasiu!! Mam już dość! Wynocha za drzwi!! - wrzasnęła zdenerwowana nauczycielka. Jasiu wyszedł, ale podsłuchuje dalszy ciąg lekcji pod drzwiami i słyszy jak dzieci wymieniają zwierzęta na literę "D". Nagle otwiera drzwi i krzyczy z oburzeniem: -Dlaczego nie lew!?!? Damulka pracuje w biurze, kiedy jej współpracownik mówi, że jej włosy ładnie pachną. Natychmiast idzie na skargę do szefa, że jest molestowana seksualnie. - Dlaczego?! pyta szef. - On powiedział, że moje włosy ładnie pachną. - Nie pomyślała pani, że to komplement? - Normalnie bym tak pomyślała, ale on jest karłem. <<--- <hahaha> Przychodzi murzyn do biura pośrednictwa pracy i pyta: - Czy jest jakaś praca dla czarnego? - Oczywiście! Pensja 10 tyś., samochód służbowy, komórka... - Pani żartuje? - Pan pierwszy zaczął. ![]() Późny wieczór , małżeństwo w łóżku przytulają się do siebie i rozmyślają... Żona do męża -Kochanie , czy koty naprawdę są takie wredne , bezmyślne i fałszywe? -Tak , kotku Spotkanie dwóch kumpli po 10latach: -Musimy się umówić na dłuższe spotkanie! -Ok, to przyjdź do mnie np jutro? -Ok, to daj adres i jestem koło 16. -No to najpierw dojeżdżasz do Piłsudskiego, skręcasz w pierwsza ulice jednokierunkową, parkujesz na dziedzińcu, podchodzisz do frontowych drzwi, otwierasz je z buta, podchodzisz do windy, klikasz prawym łokciem guzik aby przyjechała, wyjeżdżasz na czwarte piętro, plecami otwierasz drzwi, podchodzisz do mieszkania nr 21 i lewym łokciem dzwonisz do moich drzwi -Jasne, nie ma problemu, powinienem trafić... tylko po chuj te zabawy z łokciami itp? -No chyba nie przyjdziesz z pustymi rękami? Dwóch gości w podróży służbowej. Z powodu złej pogody musieli przenocować u pewnej bogatej wdowy. Dziewięć miesięcy później jeden dzwoni do drugiego ... - Zbyszek ! - A cześć Wiktor ! - Pamiętasz jak na wiosnę byliśmy w podróży i nocowaliśmy u tej wdówki ? - Noo .. eee.. pamiętam .. a coo ? - Dostałem list od jej prawnika ... - No popatrz ... khmm ... i co on tam pisze ? - Zaraz Ci powiem, ale powiedz mi - ty wtedy w nocy do niej polazłeś i potem się chwaliłeś, że już dawno tak nie po*****łeś ... pamiętasz?? - Noo eee... pamiętam. No i co z tego ? - A nie przedstawiłeś się jej przypadkiem moim nazwiskiem ? ! - Noo ... eee... yyy .. ale co ... masz sprawę o alimenty ? - Nie ... wdówka wykorkowała .... spadek dostałem ... ![]() Stoi sobie dwóch kolesi pod sklepem, piją sobie piwko. Nagle podjeżdża policja i zabierają ich do radiowozu. Jeden z kolesi: - Panie władzo, co mogę zrobić żeby obeszło się bez mandatu ? Na to policjant: -Poliż się po łokciu ! -Panie władzo, nie dam rady ! Przecież nikt nie da rady polizać się po łokciu! Policjant: -No a ja dam rade! -Eeee.... Wie pan.... Pies to nawet po jajach się poliże... <<- jhaahahahaah ![]() Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij ![]() 19.04.2010 11:35 |