ESL AEQ & Ventrillo 2.1.4 nie działa? |
|
arekson Nowy
Liczba postów: 1
|
ESL AEQ & Ventrillo 2.1.4 nie działa?
Witam zakupiłem w komputroniku kompa i tam mówili, że Windows 7 jest bardzo dobry i wszystko działa jak na XP, podłączyłem wszystko itd... Ściągnąłem programy zainstalowałem steam potem cs itd. Wszystko ładnie działa chciałem zagrać esl 5on5 i aeq nie chciał się odpalić a na ventrillo nie było mnie słychać, tylko czysty szum... Posiadam na płycie od komputronika Windows 7 Professional oraz Windows 7 Home premium obydwa są x86 (Nie wiem co to oznacza zbytnio się nie znam ;P). Paru kolegów mówiło, że im wszystko działało itd, a inni mówili, że nie działa i mi także nie działa . Chciałem przeinstalować na Windows XP Professional, ale jak wkładam dysk to wychodzi, że nie można zainstalować bo oprogramowanie jest zablokowane przez system ponieważ obecnie jest zainstalowane nowe. Więc wchodzę w biosa ustawiam rozruch z dvdromu, ładnie się XP instaluje, ale potem kolejny etap to restart kompa i ładnie się włącza i dalej znów ten sam etap instalatora co przed restartem... Wchodzę w biosa ustawiam już normalnie, a nie rozruch z dvd-romu i w pewnym momencie wychodzi czarny ekran i taka mała kreseczka mryga w lewym górnym rogu? A jak instaluje Windows 7 to robię dokładnie to samo i zamiast tej kreski jest dalszy etap instalacji... Nie wiem o co chodzi... Może są do tego jakieś bugi, aby programy działały? Nie mam pojęcia najgorsze to z tym, że nie mogę zainstalować XP...
Dziękuje z góry za pomoc i pozdrawiam! 31.03.2010 10:43 |
|
Wiadomości w tym wątku |
ESL AEQ & Ventrillo 2.1.4 nie działa? - arekson - 31.03.2010 10:43
RE: ESL AEQ & Ventrillo 2.1.4 nie działa? - Lalik - 31.03.2010, 12:38
|