Totalna porażka - wracam na XPka... |
|
drNK Młodszy user systemu ![]()
Liczba postów: 95
|
![]() RE: Totalna porażka - wracam na XPka...
draxterix, owszem masz racje ale moj post nie ma na celu porownania Windows 7 do xpka nawet w jednej tysiecznej... po prostu PRZY OKAZJI mowiac jak bardzo cos mi przeszkadza dalem porownanie ze w obecnej sytuacji 5 razy lepiej chodzi mi np na xpku, czyli twoj mozg mysli sobie "aha czyli jak 5 razy slabiej to faktycznie bardzo lipnie" oczywiscie biore to pod uwage ze ten system sie dopiero rodzi, nie jest nawet w polowie polowy zablysniecia... z tego co slysze to dopiero 2 dni temu wyszedl publicznie - wiec nie da sie porownywac tak nowego systemu z tak dobrze dopracowanym (bo starym) systemem XP... dobrze pamietam jak windows XP zaczynal... mial bardzo zla opinie ktora ciagnela sie jeszcze te pare dni przed service packiem 2, dopiero wtedy zaczela sie ta dobra passa xpka... ale to nie zmienia faktu iz W TYM ETAPIE system Windows 7 nie spelnia moich oczekiwan pod wzgledem wydajnosci... i pomimo tego ze jest tak tragiczny to dalej go posiadam... nurtuje mnie dajmy na to sprawa glupiego polaczenia sie z ventrilo ktore mi strasznie laguje.(znajac zycie wina lezy w firewallu sewena, ktore trzeba odpowiednio skonfigurowac) wiec nie mialem na celu porownywanie zadnych systemow, dalem po prostu punkt odniesienia.
mnie jakos tez Vista nie przekonala, nie mniej wiecej rzeczy jestem wstanie zainstalowac na niej... tyle ze niektorektore akcje sewena po prostu mnie powalaja...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2009 20:14 przez drNK.)
23.07.2009 20:11 |
|