Totalna porażka - wracam na XPka... |
|
draxterix Niezarejestrowany |
![]() RE: Totalna porażka - wracam na XPka...(23.07.2009 19:12)magnatos napisał(a): Kolego drNK jako że zainteresował mnie twój temat chciał bym wyrazić swoją obiektywną opinię. a to sie kolego przedstawiles w nieciekawym swietle... mowisz ze Vista to g... hmm.... ja bym przemyslal taka opinie... z kilku spraw raczej nie zdajesz sobie sprawy a moze i zdajesz ale słabo. Wiesz czy nie, 7 bazuje na jadrze Visty... niestety tak jest. Pomijam miliony zmian w udoskonalaniu interfejsu obslugi urzadzen, i innych wprowadzonych zmian 7 to dla mnie jednak tez Vista zreszta w oficjalnej opinii microsoftu system ten bazuje na tym samym co Vista jadrze... roznica polega tylko na tym ze 7 tylko ze dopracowana i tak powinna wygladac w dniu wprowadzenia... tak, tak - wlasnie Vista ... Tez z pracowalem na 3.11, 95, 98 ME i Xpeku oraz viscie. czyli jak to mowiac przelecialem te systemy dosc mocno. Vista pomimo ze niedopracowana nie byla do konca zlym systemem, programisci popelnili duzo wiekszych lub mniejszych bledow ktore rzucily sie swiatlem na jej pozniejsza premiere (ktory nie slyszal o zuzyciu mocy obliczeniowej proca orzy kopiowaniu?) czy tez o olbrzymich zasobach sprzetowych... prawda jest taka ze w pozniejszym etapie wdrazania projektu bledy te szybko zostaly usuniete i system zaczal pracowac sprawnie i dobrze. I uwierz mi wiem co mowie. Pozdrawiamn 23.07.2009 20:10 |
|