Totalna porażka - wracam na XPka... |
|
magnatos Nowy
Liczba postów: 7
|
![]() RE: Totalna porażka - wracam na XPka...
Kolego drNK jako że zainteresował mnie twój temat chciał bym wyrazić swoją obiektywną opinię.
Zaczynając od podstaw nie jestem chłopcem z prowincji, który jest z pierwszej lepszej łapanki i posiadam tytuł Informatyka... Jako że byłem wiecznie zapalonym XP-kowcem, a wcześniej siedziałem na Win98 i troszkę na 95 oraz 3.11 wiem o czym piszę ponieważ Windowsa znam dość dobrze... Otóż ja przesiadałem się z XP ponieważ twoja Vista, którą tak wywyższasz to bezużyteczne gówno - jak dla mnie. Moje pierwsze spojrzenie na Windows 7 miało miejsce jakieś 4 miesiące temu gdy na praktykach testowaliśmy ten system. Jako pierwsza rzecz, która mi się rzuciła w oczy była właśnie bezawaryjna obsługa wielu urządzeń z którymi Vista samodzielnie nie dawała sobie rady (np. bluetooth). Twoja opinia jest nieuzasadniona, a to dlatego że siedziałeś tylko 3 tygodnie. Osobiście Windows 7 uczę się dopiero 4 miesiące i dopiero teraz nie mam z nim problemów o których ty piszesz wyżej... Dlaczego tak? Odpowiedź jest prosta - bo poświęciłem multum czasu na to aby tego Windowsa poznać i nauczyć się co jak się robi. Obecnie jestem zadowolonym użytkownikiem buildu 7600 i wszystko mi działa. Począwszy od Sterowników, Aplikacji tj. Deamon Tools, Kodeków, Nero, a skończywszy na grach typu Crisis, Anno 1404, GTA 4, Call of Jurez. Mój konfig to: AMD 7750 oem Abit AX78 4GB A-data 800mhz ATI 2900Pro Baracuda 250GB SATA II DVD-RW 16x LG ATA 23.07.2009 19:12 |
|