Dowcipy o Windows i MS i nie tylko |
|
trixo User systemu ![]()
Liczba postów: 496
|
![]() RE: Dowcipy o Windows i MS i nie tylko
Zmodyfikowałem temat główny by nie robić osobno na innego rodzaju dowcipy. Poniżej kilka z nich
![]() Dzwoni jedna przyjaciółka do drugiej: -hej kryska, jest u ciebie mój maż? -nie ma, a co? -hmmm... dziwne. jak wychodził z domu to mówił ze idzie na k... -faktycznie dziwne. przecież wcale nie musiał wychodzić... Wchodzi do marynarskiej knajpy 90-letnia babcia z papugą na ramieniu i mówi: - Kto zgadnie co to za zwierzę... - i wskazuje na papugę - ... będzie mógł kochać się ze mną całą noc. Cisza. Nagle z końca sali odzywa się napi... koleś : - Aligator. Na to babcia: - Skłonna jestem uznać. ![]() Facet baraszkuje w łóżku z piękna blondynką. Nagle dziewczyna pyta: - Ale nie masz AIDS, co? - Oczywiście, że nie! - Dzięki Bogu! Nie chciałabym znowu tego złapać. Na pustyni wyczerpany turysta pyta Beduina: -Jak dojść do Kairu? -Cały czas prosto , a w czwartek w prawo. Hardcore hahaha poniżej Poszedł ślepy na grzyby. A, że nic nie widział więc to co zebrał poznawał po smaku... Trafił na jednego grzyba, spróbował... Mmm.. maślaczek i do koszyczka.. Następny.. Mmm.. Borowik! I do koszyczka. Idzie dalej, znalazł kolejnego... Próbuje... O fuj! ![]() Idzie Jasio pustym korytarzem w szkole i mówi pod nosem: "Gdzie sens? Gdzie logika?" Zatrzymuje go dyrektor i pyta: - Jasiu czemu wciąż powtarzasz "Gdzie sens? Gdzie logika?" - No bo puściłem bąka w klasie a pani kazała mi wyjść i oni tam teraz siedzą w tym smrodzie... ![]() ![]() Po badaniu okulista mówi do faceta: - Uważam, że powinien pan ograniczyć onanizowanie. - A co, wzrok się od tego psuje? - Nie, wku... pan ludzi w poczekalni. Siedzi sobie laska w pociągu, ma okres a że siedzi sama w przedziale to postanowiła zmienić "okład".No i wsio przebiegło pomyślnie tylko co zrobić z ta zużyta? Niewiele myśląc wyrzuca przez okno.Peronem przechadza się koleś i nagle BUCH dostaje czymś w twarz. Ściąga to,patrzy....Jap... kawałek waty a tak mi ryj rozwalił ![]() Różnica pomiędzy informatykami : początkującym a doświadczonym: Pierwszy myśli, że 1kB to 1000 Bajtów, drugi natomiast jest pewien, że 1km to 1024 m. - Coś mnie gardło boli - Przeziębiona? - Nie, obtarłam sobie ... ![]() Wojna. Getto. Idzie sobie może dziesięcioletnia dziewczynka z opaską z sześcioramienną gwiazdą. Przechodzący obok niemiecki żołnierz zagaduje złośliwie: - Co, Żydówka? - Nie,ku..., Strażnik Teksasu!...... klik ![]() W środku nocy w domu profesora pewnej politechniki dzwoni telefon. Profesor zaspanym głosem mówi do słuchawki: - Halo, słucham? - Śpisz? - odpowiada mu głos w słuchawce. - Śpię. - A MY SIĘ K... JESZCZE UCZYMY ! Telefon do biura obsługi: - Internet nie działa. Nie otwierają się strony! - A żaróweczka na modemie świeci? - Świeci. Tyle, że to nie jest żaróweczka, tylko dioda półprzewodnikowa! - Tak, proszę wybaczyć, problem leży po naszej stronie... Stoi na stacji lokomotywa, Ciężka, ogromna i pot z niej spływa - Tłusta oliwa. I pełna miedzi i pełna stali... I przyszli żule i ... ![]() Zbiór bajek na dobranoc BAJKA O KLOPSIE: klop się nam zapchał BAJKA O DZIEWANNIE: dzie wanna bo będę rzygał! BAJKA O APOSTOŁACH: jedzcie, pijcie, używajcie a po stołach nie rzygajcie BAJKA O UDACH I O PIERSI: jak się uda to będziemy piersi BAJKA O DŹWIGU: dźwi gówniarzu zamknij BAJKA O STRZYKAWCE: szczy kawka na dachu BAJKA O ŚLEDZIU, PANTERZE I PUSZCZY: śledź pan tera żonę, bo się puszcza Cichy, podmiejski pub. Atrakcyjna babeczka zbliża się do baru i daje znak barmanowi, który natychmiast podchodzi do niej. Gdy jest już blisko, kobieta zmysłowo sygnalizuje, że powinien zbliżyć swoją twarz do jej twarzy. Barman czyni to, wtedy ona delikatnie zaczyna pieścić jego gęstą, krzaczastą brodę. - Czy to ty jesteś tu właścicielem? - pyta, miękko dotykając jego twarzy dłońmi. - Nooo, nie - odpowiada mężczyzna. - A czy możesz go tu zawołać? Potrzebuję z nim porozmawiać - szepcze, przejeżdżając palcami poza brodę w stronę czupryny. - Niestety, nie ma go - dyszy barman najwyraźniej podniecony. - Może ja pomogę? - Dobrze. Chciałabym przekazać wiadomość dla niego - kobieta ciągnie dalej niskim, zmysłowym głosem, wsuwając kilka palców w usta barmana i pozwalając mu ssać je delikatnie. - Powiedz szefowi, że w ubikacji dla pań nie ma papieru toaletowego. ![]() Bonus: Jeden z wielu w tzw. poezji clozetowej "Tu zginął mój syn Ignac. Dziewięć miesięcy przed swoimi urodzinami. Podczas bezwzględnej walki wręcz..." __________________________________________________________________________________________________________________________ (11.03.2010 20:01)danet napisał(a): Obok uczącego się pod drzewem studenta informatyki, zatrzymuje swój nowy rower inny student tego samego kierunku. Pierwszy z nich pyta się drugiego: ______________________________________________________________________________________________________________________________ (05.12.2009 19:42)damian-Win2000 napisał(a): Programista staje u bram nieba. Święty Piotr go pyta: Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij ![]() 08.03.2010 19:09 |
![]() |
kackop |