[Rozwiązany] Windows 7 i Windows XP na jednej stacji |
|
Aqual Wdrażany
Liczba postów: 39
|
Windows 7 i Windows XP na jednej stacji
Witajcie!
Jeżeli pomyliłem działy bardzo przepraszam, i proszę moderatorów o przeniesienie. Mam taki problem, a więc kilka gier, programów nie działa mi na Windows 7 (zgodność) a o Windows XP Mode nie ma nawet mowy, ponieważ mój procesor nie wspiera wirtualizacji sprzętowej. Pomyślałem sobie, że jeżeli na Windows 7 niektóre aplikacje mi nie działają a na Windows XP dawniej działały to dlaczego by nie doinstalować do Windows 7, Windows XP? I tutaj mam pytanie do Was, czy jeżeli doinstalował bym do Windows 7, Windowsa XP to czy były by jakieś skutki uboczne? tzn. podczas pracy strasznie by muliło lub coś w tym stylu? Miałem kiedyś komputer z Windows XP i Windows 95 ale to były wieki temu, i to na innym sprzęcie ale wszystko ładnie chodziło. Aktualnie posiadam: Procesor: Intel Core 2Duo E7200 2,54GHz Ram: 4GB (dostępne 3,50gb) Karta Graficzna: Ati Radeon Hd 3870 512mb Dysk: 300GB, podzielony na 2 partycje dysk C(Windows) - 50Gb, wolne 15GB. Dysk D(dane) 250GB, wolne 136GB Windows: Windows se7en Ultimate x32 DirectX: 9.0c Płyta Główna: Gigabyte GA-P35-S3G Jeżeli była by taka możliwość to proszę o jakiś tutorial jak to zrobić. Aktualnie mam podzielony dysk (300gb) na 2 partycje. Pozdrawiam Aqual
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 27.02.2010 19:28 przez War_3_:
Poprawiłem temat na trafniejszy. Plusy nie powinny być częścią tytułu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.02.2010 11:08 przez Aqual.)
27.02.2010 19:24 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: Aqual Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 1 głosów. |