Jak skonfigurować gg aby pokazywało wiadomość w dymku |
|
procesor User systemu
Liczba postów: 218
|
![]() RE: Jak skonfigurować gg aby pokazywało wiadomość w dymku(23.02.2010 16:48)PLANETKA napisał(a): procesor No tak wiem że szit ale aby takiej pierdółki nie wyświetlało, kopertę pokaże ale już to co w dymku to już jakoś mu nie lec,i i widzę trza się będzie zastanowić chyba, nad tym AQQ ale jeszcze poczekam może i ktoś coś, tu jeszcze napisze w mym temacie. Szczerze to AQQ ma więcej możliwości niż sam gg. A poza tym AQQ jest bardzo lekkim programem niz GG. Gadu za dużo procesora jada + wszędzie jakieś reklamy się pojawiają : / i to jest naprawdę wkurzający. A ja ci pokażę jak wygląda u mnie AQQ z wtyczką pogoda (której GG w ogóle nie ma) ![]() - Mniej reklamy (Tylko 1 na gorze jak widać), a na GG wszędzie reklamy tam gdzie tylko się dało umieścić. - Można wybrać tło lub ustawić żeby był przezroczysty według swojego pulpitu - Przegląd pogody w swoim mieście który jest cały czas aktualizowany (+ zegarek, Data itp...) - Wiadomości w chmurkach na pasku zadań tak jak sobie chciałeś =) Naprawdę AQQ jest o 100 razy lepszy niż Gadu. Ja już od 3 lat nie używam aplikacji gadu. Jeśli pomogłem naduś POMÓGŁ ![]() ![]()
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.02.2010 18:17 przez procesor.)
23.02.2010 18:13 |
|