Odpowiedz

Awaria W7 i WMC jako powłoka

doktorek
Nowy
Liczba postów: 2

Awaria W7 i WMC jako powłoka

Witam napadła mnie bardzo dziwna awaria W7 mianowicie moja wersja to W7 Ultimate 64bit dzisiaj syn grał sobie w jedna z gierek po zakończeniu gry odszedł od komputera po jakiejś chwili gdy podszedł znowu jego oczom ukazał się windows media center po zminimalizowaniu okazało się, że nie można uruchomić żadnej aplikacji próba włączenia edytora rejestru czy czegokolwiek kończyła się przywróceniem okna WMC nie pomagało nic po prostu wszystkie aplikacje były skojarzone z WMC po prze logowaniu się na konto gościa udało mi się uruchomić przywracanie systemu lecz w czasie ponownego uruchomienia systemu wystąpił błąd z uruchomieniem Windowsa system sam przystąpił do usuwania awarii i niby wszystko wróciło do normy lecz nurtuje mnie pytanie co mogło być przyczyną tej awarii szkodniki raczej wykluczam antywirus to ESET z najnowsza bazą i SB S&D byłbym wdzięczny za rozwiązanie tego jakże nurtującego problemu.
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 22.02.2010 17:42 przez :

Proszę dodać znaki interpunkcyjne, wielkie litery oraz poprawić resztę błędów lub temat wyląduje w koszu. Czy to jest aż tak nagłe, żeby omijać interpunkcję i zasady dobrej pisowni?

22.02.2010 17:34

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Awaria W7 i WMC jako powłoka - doktorek - 22.02.2010 17:34