Wątek zamknięty

[Rozwiązany] Allplaver - nie funkcjonuje regulacja jasności, kontrastu (rozwiązany)

blaskowitz
Wdrażany

Liczba postów: 32
Smile 

RE: Allplaver, dziobas-nie funkcjonuje regulacja jasności, kontrastu

(21.02.2010 20:31)Lalik napisał(a):  Nie wiem co za kodeki instalowałeś i jaka wersję allplayera ale proponuję ci pobrać najnowszą i kodeki k-litle również najnowsze (wszystko jest pod 7) nie kombinować z trybami zgodności a powinno działać.

Witam Cię Lalik .Cieszę się ,że odpowiedziałaś. Tzn wgrałem te kodeki, które miałem na XP oryginalne ściągnięte przez Allplayera,wersja 2.4 - najbardziej stabilna .Nigdy nie było żadnych nieprawidłowości w XP .Problem polega na tym ,że wszystko jest ok ,tzn odtwarza filmy ale nie mogę regulować sobie w ogóle jasności, kontrastu itd,tak jak napisałem. Myślisz, ze to wina kodeków? Aaa ,właśnie. Wcześniej zassałem kodeki "Win7codecs_v237_www_Soft Mania_pl" ale tu była jakaś rockandrollowa jazda bez trzymanki, bo obraz mi zanikał przy full screen potem jakoś krzywo, przesunięty był wiec je wywaliłem.
Zrobię jak radzisz. Zobaczymy.
dzięki
pozdrawiam
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 21.02.2010 21:02 przez slump:

Pomiędzy znakiem przystankowym a kolejnym zdaniem stosuj spacje.

21.02.2010 20:58

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku
RE: Allplaver, dziobas-nie funkcjonuje regulacja jasności, kontrastu - blaskowitz - 21.02.2010 20:58