Odpowiedz

Dyskusja nowy system do starego sprzętu

Lalik
VIP

Liczba postów: 1.763

RE: Dyskusja nowy system do starego sprzętu

Jednym słowem każdy system MS na starcie miał swoje plusy i minusy, ale każdy był poprawiany, nie ma ideała jednak moim zdaniem Windows 7 jest zdecydowanie najlepszy. A samo porównywanie go do poprzedników jest śmieszne, z racji czasu dla XP wypuszczono trzy poprawki, porównaj go do gołego XP, wyrównasz szanse i też będziesz taki przekonany że to takie cudo ? Zapomniało się blue sreenów, ciągłych problemów z explorerem, nie wspomnę już o okrojonej technologi itp ?
Można się spierać, jedno jest pewne na dobrym sprzęcie (i nie myślę tu najnowszym) którego producent przyłożył się do sterowników to najbardziej stabilna i wydajna bestia jaka mogła zostać stworzona. Nawet testując wersję RC nie miałam okazji przekonać się co bo niebieski ekran Zadowolony, Teraz i owszem mogłam ale na własne życzenie, np testując programy ingerujące w kernel.
Pewnie że są starsze konfiguracje na których będą problemy, ale pisałam ci już wyżej nie wynikają one z samego systemu a o tym dyskutujemy, tylko z bazy sterowników jaką posiadają, w takiej sytuacji najlepszym wyjściem jest odpuszczenie sobie i tyle, trzeba się z tym pogodzić.
I tak jesteśmy w tej komfortowej sytuacji że 7 łyka sporo sterowników od XP i sprzęt na tym pracuje, nawet jeśli producent już dawno o tym sprzęcie zapomniał, a teraz odwróć sytuację i wrzuć na XP sterownik z 7 bądź aplikację tylko pod 7 Zadowolony Właśnie dzięki takim szczegółom, te porównania są dla mnie śmieszne.
Więc jeśli masz pretensje to powinneś je mieć, ale do producenta swojego komputera.
Nie usłyszałam jednej autentycznej frazy z twoich ust, że winowajcą tego i tego zdarzenia jest Windows 7.
Nawet za zabójstwo baterii uznałeś Win 7 spoko tylko wyjaśnij mi dlaczego w moich komputerowych ich nie zabił ? Co wybiera sobie poniektóre ? Mam della i np asusa, skoro to taki kiler to powinien uśmiercać wszystkie poklei niezależnie od producenta. A zapomniałeś tylko, że jak ktoś wypuszcza bubel to tak bywa, a co taki hp nie może go wypuść ? O ile się orientuję wypuścił całą serię i przysługiwała wymiana Zacieszacz
A z twojego tonu i wypowiedzi wynika, że to MS powinien je wymieniać Zacieszacz ponieważ wszytko co złe to wina Windows 7

Ja nie wiem co napisać, Turbo-Dymo-Men by wiedział ;)
Pomogłam? Kliknij...... Pomógł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.02.2010 09:55 przez Lalik.)

18.02.2010 09:37

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Dyskusja nowy system do starego sprzętu - Lalik - 18.02.2010 09:37