Odpowiedz

Dyskusja nowy system do starego sprzętu

ihatebuffering
VIP

Liczba postów: 4.011

RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS)

Ale przecież MS to nie jest firma charytatywna co nie ? Chyba muszą zarabiać na naiwnych ludziach, ty byś tak nie zrobił ? Nie oceniam tu marketingowych zagrywek MS tylko SYSTEM zrozum to w końcu. Seven to ulepszona Vista ale jak dla mnie to te niby kosmetyczne poprawki są dla mnie tym czego oczekiwałem od systemu który w końcu by mnie zadowolił i skończył bym tylko narzekać a szukać pozytywów. Patrząc na historie wszystkich OS to Seven ma zasłużoną przewagę nad innymi, chociaż jego cena jest zdecydowanie za droga ! A jak by wypuścili sp do Visty to teraz by znowu zaliczali dołki finansowe bo złego wejścia Visty już nic nie poprawii MS już się wycofuje z tego OS (nie ma go już w lakach i PC).
Cytat:To że gra chodzi lepiej czy gorzej wynika z konfiguracji, a nie inności systemu.
Chyba bierzesz mnie za idiotę ? Myślisz że pisałbym ze Seven jest szybszy w grach potwierdzając to testami na innych konfiguracjach sprzętowych ? Załamałeś mnie. A jeśli mogę wiedzieć na jakim systemie Ty pracujesz ? I wymień mi wady Win 7 bo chce je usłyszeć ale takie konkretne, tylko nie zaczynaj znowu gadki o marketingu MS i cenie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2010 21:45 przez ihatebuffering.)

17.02.2010 21:43

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - ihatebuffering - 17.02.2010 21:43