Odpowiedz

Dyskusja nowy system do starego sprzętu

Lalik
VIP

Liczba postów: 1.763

RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS)

Powiem Ci tak ja też swoje przeżyłam i też swoje wiem a zaczynałam jak na Atari i przeszłam po kolei wszytko, pewnie że system mógłby byś lepszy, pewnie że mogą się okazać niedoróbki, ale powiedz mi jedno który ich nie miał ? znasz taki ja nie, po co do XP wyszło sp1, sp2, sp3 ponieważ miał podobnie jak Vista, i Seven problemy Dla 7 tez już sp1 szykują, wogóle mnie nie zrozumiałeś, ze wszystkich Windowsów które przeszłam a przeszłam każdy, ten moim zdaniem jest najlepszy, najłatwiejszy i stabilny jak mało który. I tylko o to chodziło w mojej wypowiedzi, pewnie że problemy są ale nie wynikają w większości z samego systemu tylko ze sprzętu, albo użytkownika mniej albo bardziej zaawansowanego.
Masz rację mogli wypuścić poprawkę do Visty, ale czy zarobili by na tym NIE, a w jakich czasach żyjemy nie ma tak dobrze, niestety pewnie że byłoby fajnie, ale tak fajnie nie jest. Ale nie można pisać że system jest zły, tylko i wyłącznie dlatego że nie działa z nim 12 letni skaner, albo 8 letni modem, albo 2 letnie coś czego producent ma w tyłku uaktualnienia softu, tym samym swoich klientów którzy mu za to zapłacili. Albo jest zły bo miał być poprawką i miał być za darmo. Pewnie że MS mógłby go dać za free ale to korporacja a niestety korporacje są nastawione na zyski.
Jeśli komuś coś nie odpowiada to tego nie chce.
I nikt tu nie pisze że jest idealny, idealnych nie ma zawsze będą pewne braki które z czasem poprawią, piszę tylko że jest najlepszy z wszystkich jakie wyszły a znam każdy prawie od podszewki.
To chyba tyle i nie bierz tego do siebie, przedstawiam tylko jasno własne zdanie a nie jest poparte bajkami tylko pracą na każdym z nich.
Jakby samo XP było takie cudowne i lekiem na wszytko nikt by nie instalował do niego poprawek, a przy wyjściu XP tych poprawek nie było, o to mi chodziło w mojej wypowiedzi. POzdrawiam

Ja nie wiem co napisać, Turbo-Dymo-Men by wiedział ;)
Pomogłam? Kliknij...... Pomógł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2010 21:55 przez Lalik.)

17.02.2010 21:37

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - Lalik - 17.02.2010 21:37