Dyskusja nowy system do starego sprzętu |
|
|
Lalik VIP
Liczba postów: 1.763
|
RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS)
Izaw zainstaluj XP, będziesz zdrowszy
nikt ci nie kazał kupować komputer z sevenem mogłeś sobie kupić bez i dokupić licencje albo z vistą, chyba dorosły jesteś co ?, Niemniej jednak odnośnie wielu rzeczy się mylisz, niektóre nowe gry potrzebując więcej tyle ramu żeby ruszyć Admin coś ostatnio pisał o jakimś pasjansie który 6gb potrzebuje o ile sie nie mylę o DX10 już nie wspomnę ![]() Co do tego że Seven to udoskonalona Vista, tu się zgodzę faktycznie niczym szczególnym poza wyglądem, zasobożernością no i stabilnością się nie różnią, ale MS to korporacja i na czymś musi zarabiać a tak się składa że zarabia na systemach to się zwie prawo rynku, produkują to na co jest popyt, ale nikogo nikt nie zmusza do wyrzucania XP czy wisty i przesiadki na Sevena I tylko o to mi chodzi w całej tej rozmowie, każdy z nas ma prawo wyboru, a ci bardziej sprytni sprawdzili Seven zanim kupili, wiedzieli co kupują i nie narzekają.
Ja nie wiem co napisać, Turbo-Dymo-Men by wiedział ;) Pomogłam? Kliknij...... Pomógł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2010 15:36 przez Lalik.)
17.02.2010 14:15 |
Podziękowania od: |
JarOo93 |
| Podobne wątki | ||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post |
| Rozwiązany Który system Windows wybrać dla podanego sprzętu? | matt323 | 2 | 3.395 |
01.08.2013 11:28 Ostatni post: shall |
| Rozwiązany Windows 7 OEM - kupiona wer. pudełkowa do starego koputera. Czy to jest pirat? | mario1120 | 11 | 9.386 |
04.07.2010 14:41 Ostatni post: slawektor |
| Dyskusja na temat funkcji systemu Windows 7 | szczepan1970 | 12 | 5.452 |
06.11.2009 00:39 Ostatni post: nieboraku |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: izaw Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 2 głosów. |

nikt ci nie kazał kupować komputer z sevenem mogłeś sobie kupić bez i dokupić licencje albo z vistą, chyba dorosły jesteś co ?, Niemniej jednak odnośnie wielu rzeczy się mylisz, niektóre nowe gry potrzebując więcej tyle ramu żeby ruszyć
to się zwie prawo rynku, produkują to na co jest popyt, ale nikogo nikt nie zmusza do wyrzucania XP czy wisty i przesiadki na Sevena