Dyskusja nowy system do starego sprzętu |
|
Lalik VIP
Liczba postów: 1.763
|
RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS)
Izaw zainstaluj XP, będziesz zdrowszy nikt ci nie kazał kupować komputer z sevenem mogłeś sobie kupić bez i dokupić licencje albo z vistą, chyba dorosły jesteś co ?, Niemniej jednak odnośnie wielu rzeczy się mylisz, niektóre nowe gry potrzebując więcej tyle ramu żeby ruszyć Admin coś ostatnio pisał o jakimś pasjansie który 6gb potrzebuje o ile sie nie mylę o DX10 już nie wspomnę
Co do tego że Seven to udoskonalona Vista, tu się zgodzę faktycznie niczym szczególnym poza wyglądem, zasobożernością no i stabilnością się nie różnią, ale MS to korporacja i na czymś musi zarabiać a tak się składa że zarabia na systemach to się zwie prawo rynku, produkują to na co jest popyt, ale nikogo nikt nie zmusza do wyrzucania XP czy wisty i przesiadki na Sevena I tylko o to mi chodzi w całej tej rozmowie, każdy z nas ma prawo wyboru, a ci bardziej sprytni sprawdzili Seven zanim kupili, wiedzieli co kupują i nie narzekają. Ja nie wiem co napisać, Turbo-Dymo-Men by wiedział ;) Pomogłam? Kliknij...... Pomógł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2010 15:36 przez Lalik.)
17.02.2010 14:15 |
Podziękowania od: | JarOo93 |