Odpowiedz

Dyskusja nowy system do starego sprzętu

Lalik
VIP

Liczba postów: 1.763

RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS)

Nie zrozumiałeś mnie w ogóle a kto komu każe się przesiadać ? Masz dwu letni komputer ze stabilnym systemem to po co ? Nikt nikogo nie zmusza no chyba, że chcesz, reklama reklamą, ale każdy z nas ma swój rozum i sam decyduje, nikt ci nie karze kupować win7, nawet kupując nowy komputer nie musisz go kupować z Win 7, zawsze istnieje rozwiązanie a decydujesz ty, ponieważ to ty za to płacisz. Są ludzie co zmieniają komputery średnio co dwa trzy lata, (ja tak mniej więcej robię) niemniej nie miałam żadnych problemów nigdy, których nie potrafiłabym sama rozwiązać zaczynając od Windows 95 i są ludzie którzy siedzą od lat na tych samych, ale kto ich zmusza do kupowania Win 7? Kupując sprzęt, też zwracam uwagę czy nie jest to sprzęt "jednorazowy" i co z tego że kosztuje 50 zł mniej ? Jak za kilka lat mogę mieć z nim problem. Ja wiem, że nie każdy sobie może na to pozwolić, ponieważ takie mamy realia a nie inne, ale wiem też, że nikt nikogo na siłę nie zmusza do przesiadek, to ty bierzesz własne pieniądze i ty kupujesz a reklama no cóż, jak ktoś jest inteligentny to najpierw sprawdzi zanim kupi Zadowolony Wypuszczając wersję rc, każdy miał prawo sobie ją pobrać i sprawdzić, niektórzy do dziś na niej siedzą. Dla mnie to temat woda, wiem jak było jak wszedł XP (miałam znajomych co po kilka razy wracali do 98, zanim zostali na XP, ponieważ sytuacja była identyczna), później Vista, i wiem jedno, nic się nie zmieniło, tak jak było tak jest.

Moim zdaniem można narzekać tylko i wyłącznie w sytuacji w której nowy sprzęt odmawia współpracy z systemem, ale to też nie na MS tylko na producenta, to on wyprodukował ten sterownik, nie MS.

Ja nie wiem co napisać, Turbo-Dymo-Men by wiedział ;)
Pomogłam? Kliknij...... Pomógł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2010 13:41 przez Lalik.)

17.02.2010 13:32

Róża Podziękowania od: JarOo93
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - Lalik - 17.02.2010 13:32