Dyskusja nowy system do starego sprzętu |
|
Lalik VIP
Liczba postów: 1.763
|
RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS)
Ponieważ niestety powtarza się sytuacja do tej jaka była z vistą, coraz częściej jest instalowany na starszych komputerach, z nowymi nie ma problemu, a kto komu każe się przesiadać?. Zdanie moje jest takie, że na dzień dzisiejszy sam system jest jednym z najlepszych ale niektóre starsze konfiguracje się nie nadaje, jak komuś działa to fajnie, ale jak są problemy to trzeba sobie odpuścić . A to nie wina systemu, że producent olał wspieranie sterowników pod swój sprzęt, to wina producenta i to do niego trzeba psioczyć to on go wyprodukował i wziął za niego pieniądze a to do czegoś zobowiązuje. Jakby na metce napisał jednorazowy tylko pod XP kupił byś go ? Pewnie nie a ile jest takich producentów, którzy skończyli wspierać swój sprzęt na XP bo co, bo oszczędności, bo komuś trzeba zapłacić ? cała masa i co MS na wyprodukować sterowniki ?
Na viste też psioczyli najbardziej ci co instalowali ją na "zabytkach" na dobrych komputerach zachowywała się poprawnie, ja nigdy z nią większych problemów nie miałam, swoje musiała dostać i tyle. Niestety ale technologia idzie do przodu, a może i stety i raczej stalibyśmy w miejscu, dużo sterowników z XP pasuje, z Visty większość, ale niektóre nie podejdą, bo to niemożliwe technologia systemu na to nie pozwala. I tak samo jak ludzie psioczyli jak wyszedł XP (a bylo narzekania co nie miara, co najmniej tyle co na vistę), później na vistę teraz psioczą na 7, nikt nie wyciągnął wniosków i tylko narzeka i narzeka. Ja nie wiem co napisać, Turbo-Dymo-Men by wiedział ;) Pomogłam? Kliknij...... Pomógł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2010 12:53 przez Lalik.)
17.02.2010 12:38 |
Podziękowania od: | ols13, JarOo93 |