[Rozwiązany] Co by lepiej chroniło mój komputer? (rozwiązany) |
|
House VIP
Liczba postów: 2.199
|
RE: Co by lepiej chronilo moj komputer?
Irek w zasadzie to NIE DAŁEŚ ŻADNEGO KONTR ARGUMENTU, tylko starasz eis w dosyć śmieszny sposób obalić moje stwierdzenia...
1. Upgrady, czyli częste uaktualnienia programu, upgrade- z angielskiego uaktualnienie( z tych 12 zł na orkiestrę kup sobie słownik ang.) 2. Użyje Twojego sposobu odpowiadania. GOOGLE.pl 3. Tak, bezpłatne wygrywają w testach w których nie ma testowanych tych płatnych 4. Ale co ma rozsadek do tematu który rozpatrujemy ? Wady i zalety antywirusów... 5. Nie słyszałem, lecz czytałem: fraza "Darmowy Avast opinie" np. http://www.forumpc.pl/index.php?showtopic=49423 6. 1% to 1% 7. Podaj Ty przynajmniej raz swój KONKRETNY argument broniący swoich antywirusów... wtedy będziesz mógł wykreślać. 8. Klikaj codziennie pajacyka... więcej w skali roku przeznaczysz tym sposobem na dzieci... 9. Daj w końcu swój argumenty na obronę bezpłatnych antywirusów. (jest chyba 1, są bezpłatne) Windows ❼ Forum | windows7forum.pl | w8f.pl 14.02.2010 11:10 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: polardamian Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 0 głosów. |