Wątek zamknięty

[Rozwiązany] Problem z CD-ROM

karollo
Nowy
Liczba postów: 4
Lightbulb 

Problem z CD-ROM

Witam mam problem z cdromem. Wziąłem od znajomego plyte zeby cos z niej zgrac i byl problem z przekopiowaniem danych z cd. jak wyskoczył komunikat ze nie moze czytac pliku to wcisnąlem ok w total commanderze i mi zniknal naped cdrom w moim komputerze, bralem przywracanie systemu i nic :/ , gdy wszedłem do biosu to tez mi nie wykrywało cdromu , przywrocilem domyslne ustawienia w biosie cdrom po ponownym uruchomieniu sie pokazał ale tylko w biosie, wszedłem do menedżera urządzeń wcisnąlem przycisk skanuj w poszukiwaniu zmian sprzetu i wykrywalo mi sprzet i pokazywal sie cdrom w moim komputerze ale po wlozeniu plyty znowu znika cdrom ...

po którymś razie nie działa juz ten motyw ze skanowanie zmian sprzetu Smutny(( / na Win 7 nie widać dalej cdromu .... nie wiem co mam robić znowu formata czy co ? moze mam jakis <cenzura> cdrom w tym laptopie:> nie wiem wczesniej korzystalem z wersji beta i nie miałem takiego motywu. a moze to wina deamona moze sie gryza stery, moze wirus?? nie wiem .... sam co juz mam robic tylko nie mowcie zeby laptopa wyrzucic przez okno bo nie stac mnie na nowego Zadowolony hhehe Pozdrawiam jak ktos bedzie miał pomysł prosze o info Uśmiechnięty

06.07.2009 22:22

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku
Problem z CD-ROM - karollo - 06.07.2009 22:22
RE: Problem z cdromem - lc0ne - 06.07.2009, 22:26
RE: Problem z cdromem - karollo - 06.07.2009, 22:58
RE: Problem z CD-ROM - lc0ne - 06.07.2009, 23:05
RE: Problem z CD-ROM - karollo - 07.07.2009, 22:00
RE: Problem z CD-ROM - karollo - 14.07.2009, 19:34
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek.
Zebrano 3 głosów.