Odpowiedz

Win 7 only surf internet

Luisek123
Nowy
Liczba postów: 1

Win 7 only surf internet

Witam , kupilem wczoraj latopa , z nawet dobrym procesorem Intel Core 2 duo , ogolnie laptop mialbyc do muzyki i wlasnie mi dobrze sluzy , ale ogolnie mam ciezko wejsc w panel sterowania i inne opcje. gdy chce wejsc w panel sterowania oraz ikony na pulpicie , wyskakuje blad i nie moge w nic wejsc ani nic zrobic , jeste jeden profil na komputerze , bylo troche programow smieciowych , pobralem antywira wykryl niby wszystko git juz , ale jednak dalej ten sam problem , jedynie co mi dziala to Google Chrome i internet , pliki ogolnie moge pobrac. Gorzej z ustawieniami windowsu , wiem moglbym wgrac na nowo system i wlasnie w tym kierunku bede szedl raczej , tylko nie mam plyty z winem zeby zgrac , musze miec czysta plytke a mam troche daleko do sklepu , i mysle jak tu sobie z tym problem zmierzyc , majac dostep tylko do internetu. Bylem w Biosie robilem skany i nic dalej to samo , prawdopodobnie posiadaczka tego laptopa usunela glowny profil administratora. Moze ktos pomoc z tym problemem? Bo nie mam pojecia co robić , a juz wszystko to co w mojej glowie zostalo przerobione i sprawdzone. Licze na szybka odpowied , laptop chodzi plynnie i dobrze.

24.01.2020 08:19

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Win 7 only surf internet - Luisek123 - 24.01.2020 08:19
RE: Win 7 only surf internet - eryk93 - 24.01.2020, 22:01
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek.
Zebrano 1 głosów.