[Rozwiązany] Identyfikacja dysku ratunkowego. Mam 3 i nie wiem który jest który. |
|
thermalfake Ostatni Mohikanin
Liczba postów: 13.580
|
RE: Identyfikacja dysku ratunkowego. Mam 3 i nie wiem który jest który.
ad 3.
O ile win 10 był aktywowany po aktualizacji przed końcem lipca 2016 to nic nie stoi na przeszkodzie aby użyć narzędzia Media Creation Tool który ściągnie obraz do przygotowania na pendrive w formie instalacji: - czystej instalacji z wycięciem wszystkiego lub - aktualizacji z poprzedniego przywróconego systemu Wklepanie klucza i aktywacja nie jest już wymagana - cyfrowe uprawnienie. ad 2. W jaki sposób robiłeś to przywracanie dokładnie ? Jest na to osobna procedura ? Co to za model tabletu ? Generalnie zewnętrznie utworzony dysk odzyskiwania brandowanego systemu nie powinien uszkodzić opcji przywracania. Spróbowałbym jeszcze raz wymusić recovery. Chyba, że np dysk jest uszkodzony. ad 1. Data i czas utworzenia folderu na penie coś powinien podpowiedzieć. Tak poza tym to nieodpowiedni dział. W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 01.11.2016 15:42 |
|
Wiadomości w tym wątku |
Identyfikacja dysku ratunkowego. Mam 3 i nie wiem który jest który. - dippaolo - 01.11.2016, 00:22
RE: Identyfikacja dysku ratunkowego. Mam 3 i nie wiem który jest który. - thermalfake - 01.11.2016 15:42
RE: Identyfikacja dysku ratunkowego. Mam 3 i nie wiem który jest który. - dippaolo - 02.11.2016, 08:31
|