[Rozwiązany] Duże zużycie RAM i resetowanie się kompa |
|
Illidan Ekspert ![]()
Liczba postów: 1.024
|
![]() RE: Duże zużycie RAM i resetowanie się kompa
Wilfred Uruchom notatnik w systemie i wklej do niego:
Kod: Reg: reg delete "HKU\.DEFAULT\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes" /f Dalej zrób jeszcze upgrade sterowników i optymalizację systemu,defragmentację,sprzątanie,wyłączenie wszystkiego co zbędne bo przy tak małej ilości RAM jak wskazał szeryf @Thermalfake to rzeczywiście za mało,nawet wszystkie wodotryski w systemie bym wyłączył by zobaczyć jak działa i czy jest poprawa.Po tym wszystkim oceń działanie systemu. http://forum.komputerswiat.pl/topic/2058...imdrivers/ http://forum.komputerswiat.pl/topic/3557...ntry211446 Tu masz pomocne linki do programów które w powyższym mogą pomóc i ich opisy. Do aktualizacji: Java 7 Update 51 . @Thermalfake Jak chcesz "gościu" to sobie kończ.I uwierz mi siejesz zamęt,daj sobie to powiedzieć,a tobie już pisałem,nie chcesz pomagać,masz podejrzenia to nie pomagaj i najlepiej nic nie pisz!A zasady na forum KŚ są takie same jak tu,tylko tam nikt nie ma bzika na punkcie legalności systemu jak ty "gościu". Poza tym co robisz w tym dziale?Sprawdzasz ludziom logi?Nie widzę,a widzę że siejesz fetor. i fakt,już pisałem że dla mnie to nie problem kto ma jaki system,nie jestem tu na forum by to weryfikować i wyłapywać nielegalne kopie ,tylko by pomóc i sam się czegoś nauczyć, rozwinąć ,mieć z tego przyjemność "gościu". Zresztą nie martw się,zakończę bieżące tematy tu i opuszczam to forum,mam dość... Koniec tematu "gościu". Fakt, pirat nie powoduje większego zużycia RAM od takiej samej legalnej wersji,chyba ze ma coś więcej,bo trafiła się mocno zainfekowana wersja systemu.Ta nie ma infekcji,jedynie drobna kosmetyka.Kwestia jego legalności to osobna sprawa.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.02.2015 23:21 przez Illidan.)
11.02.2015 23:11 |
|