Rozszerzenie woluminu C |
|
Mariuszw13 Wdrażany
Liczba postów: 10
|
Rozszerzenie woluminu C
Jakiś czas temu zmniejszyłem dysk C żeby utworzyć nową partycję, ale później okazało sie że nie jest mi ona potrzebna i chciałem odwrócić tą operację, czyli przywrócić to miejsce z powrotem na dysk C. W narzędziu windows do zarządzania dyskami opcja rozszerz wolumin jest nieaktywna, a próbujac zrobić to programami takimi jak gparted, paragon partition manager abo easyUS partition manager też nie mogłem tego zrobić. W przypadku tych programów to albo nie wiem jak je obsługiwać albo nie chcą współpracować żeby to zrobić.
jedyne co mogłem w tych programach zrobić to zmniejszyć inne partycje, ale nie mogłem ich rozszerzać. I tu moje pytanie co mam po kolei w którymś z tych programów zrobić żeby rozszerzyć tą partycję? Albo co ogólnie zrobić żeby rozwiązać ten problem nieprzydzielonego miejsca. Z góry dzięki za pomoc. P.S W żadnym watku nie znalazłem rozwiązania tego problemu, ale jeśli jakiś przeoczyłem to sorry. 12.10.2014 15:55 |
|
Wiadomości w tym wątku |
Rozszerzenie woluminu C - Mariuszw13 - 12.10.2014 15:55
RE: Rozszerzenie woluminu C - thermalfake - 12.10.2014, 22:53
RE: Rozszerzenie woluminu C - Mariuszw13 - 15.10.2014, 18:33
RE: Rozszerzenie woluminu C - thermalfake - 02.11.2014, 00:42
|