Wątek zamknięty

Problem z wykrywalnością pada

thermalfake
Ostatni Mohikanin

Liczba postów: 13.580

RE: Problem z wykrywalnością pada

Cytat:Sprawdzałem na laptopie i jest wszystko w porządku (urządzenie gotowe do użycia)

Z jakim systemem operacyjnym.

Cytat:Sterowniki ściągałem ze strony producenta - nic

To co ściągałeś nie jest sterownikiem. Specjalnie wyprułem zawartość całego exe'ka żeby sobie podpatrzeć. Tam nie ma nowszych plików niż z 2007r czyli jeszcze długo przed premierą win7, nie ma żadnego pliku *.inf czy też *.sys
To jest soft do obsługi kontrolera playstation jaki jest w urządzeniu aby mógł działać przez usb w pececie/lapku.
AppName=PS TO PC CONVERTER
Po podpięciu od razu pada do portu system sam sobie zainstaluje sterownik prawdopodobnie o nazwie Generic Usb Joystick.

Cytat:Zadzwoniłem do producenta z pytaniem, a on mnie najnormalniej spławił odpowiedzią "Pad widocznie jest uszkodzony" Jak może być uszkodzony jak na laptopie działa? FL... Nie rozumiem dlaczego tak niekompetentnych pracowników przyjmują...

Czy ktoś o sporej wiedzy będzie kiblował na infolinii na 1st line support gdzie płacą marne grosze ? Nie muszę mówić iż tutaj ludzi ograniczają do szkolenia z regułek i logiczne myślenie nie zawsze idzie w parze. Nie twierdzę, że tak jest wszędzie.

[Obrazek: 2089620800_1406976151.png]

W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu.
Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum.
Nie udzielam porad via PW.

05.07.2014 18:16

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku
RE: Problem z wykrywalnością pada - thermalfake - 05.07.2014 18:16