Problem z wykrywalnością pada |
|
thermalfake Ostatni Mohikanin ![]()
Liczba postów: 13.580
|
![]() RE: Problem z wykrywalnością padaCytat:Sprawdzałem na laptopie i jest wszystko w porządku (urządzenie gotowe do użycia) Z jakim systemem operacyjnym. Cytat:Sterowniki ściągałem ze strony producenta - nic To co ściągałeś nie jest sterownikiem. Specjalnie wyprułem zawartość całego exe'ka żeby sobie podpatrzeć. Tam nie ma nowszych plików niż z 2007r czyli jeszcze długo przed premierą win7, nie ma żadnego pliku *.inf czy też *.sys To jest soft do obsługi kontrolera playstation jaki jest w urządzeniu aby mógł działać przez usb w pececie/lapku. AppName=PS TO PC CONVERTER Po podpięciu od razu pada do portu system sam sobie zainstaluje sterownik prawdopodobnie o nazwie Generic Usb Joystick. Cytat:Zadzwoniłem do producenta z pytaniem, a on mnie najnormalniej spławił odpowiedzią "Pad widocznie jest uszkodzony" Jak może być uszkodzony jak na laptopie działa? FL... Nie rozumiem dlaczego tak niekompetentnych pracowników przyjmują... Czy ktoś o sporej wiedzy będzie kiblował na infolinii na 1st line support gdzie płacą marne grosze ? Nie muszę mówić iż tutaj ludzi ograniczają do szkolenia z regułek i logiczne myślenie nie zawsze idzie w parze. Nie twierdzę, że tak jest wszędzie. ![]() W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 05.07.2014 18:16 |
|
Wiadomości w tym wątku |
Problem z wykrywalnością pada - Domanik - 01.07.2014, 21:13
RE: Problem z wykrywalnością pada - thermalfake - 01.07.2014, 21:32
RE: Problem z wykrywalnością pada - Domanik - 01.07.2014, 21:54
RE: Problem z wykrywalnością pada - thermalfake - 05.07.2014 18:16
|