Pod ostrzałem: peciaq (gra forumowa) |
|
Nostromo Administrator
Liczba postów: 2.387
|
RE: Pod ostrzałem: Nostromo (gra forumowa)
1.telefon...iPhone 5
2.gra...Minecraft 3.admin...nie miałem zamiaru , przypadkiem natrafiłem kiedyś na to forum, spodobał mi się styl prowadzenia i layout, starałem się pomagać i jakoś tak poszło 4.majówka...z rodziną w aqua parku 5.PlayStation 3 6.dziwne przyzwyczajenia...sporo, jedno z nich to niekontrolowane gwizdanie piosenek 7.gotowanie zostawiam specjalist(k)om...lubię oglądać i słuchać Makłowicza 8.w pewnym okresie czytałem nałogowo, lubię mistrzowskie fraszki Leca np. +18 "przeszła nocka na daremnie, była dupa...ale ze mnie" 9.mieć ten rozum i doświadczenie, a życie od nowa...zostałbym policjantem, 15 lat pracy i emerytura 10.Ukraina nie ma szczęścia, gdyby mieli ropę liczyłby się z Nią i pomagał cały Świat. 11.Księdzem 12.mam starszą siostrę 13.MS powinien przestać szpiegować użytkowników dzierżawiących jego system 14.jak urlop to tylko nad naszym morzem 15.mocne piwo, nie na widzę wódki 16.podarowałbym bliskiej rodzinie, każdy o czymś marzy, fajnie byłoby zobaczyć ich zdziwione buźki 17.nie znoszę głupoty, ignorancji, bezmyślności 18.do pracy mam blisko, 15 minut samochodem 19.najczęściej bywam na deviantArt 20.marzę żeby zobaczyć Japonię 09.05.2014 22:59 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: peciaq Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 1 głosów. |