Wątek zamknięty

[Rozwiązany] Internet WFI adapter Utrata pakietow

gudan123
Nowy
Liczba postów: 4

RE: Internet WFI adapter Utrata pakietow

A wiec po kablu jest ok a jak pinguje swoj router to jest to samo Dzwonilem do providera i powiedzieli ze jak po kablu jest ok to oni nie moga nic zrobic ....
powylanczalem wszystkie fire wale oszczedzanie energi cale google oblecialem i nic ....
on nieraz ma tak ze pol dnia ok a pod wieczur kickuje laguje wszystko naraz a nieraz ogulem jest ok a nieraz w dzien tez laguje pinguje duperele a przy kablu jest perfect ... windows 8 mam jak cos sterowniki routera aktualizowalem kanaly zmienialem sterowniki karty wifi aktualizowalem raz nawet kupilem karte mialem ten problem wymienilem potem to samo to kupilem ta co teraz mam i to nic nie daje ...... poprostu jest za przeproszeniem padaczka ... komputerek nowiutenki kupilem 3 miechy temu takze nie wiem co jest 5

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5bf7...ea3f8.html

ping bramy tera akurat mi nie wywalilo pakietow ale nieraz wywala i jak skacze ten ms to mam masakryczne lagi w grze a nawet i kicki ...
sprawdzilem teamt wszystkie firewale powylanczane komendy powpisywalem nic nie pomaga .....
Dla pewnosci wziolem haslo od wlana swojej sasiadki i jest to samo gdy pinguje jej brame ....

Sprawdzalem wlasnie ping na kablu na laptopie z windows Vista.. ms caly czas 1 1 1 1 1 1 1 1 1
i na karcie wifi laptopa to samo co umnie ..... Napewno to nie jest przez zasieg poniewaz laptop stoji 2 metry od routera a na pc nie moglem sprawdzic jak po kablu idzie bo takiego dlugiego kabla nie mam :c
Prosze pomuzcie !

Tu jeszcze screen z opcji routera.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/peln...9321d.html
poooze ktoss?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.02.2014 15:23 przez gudan123.)

19.02.2014 20:56

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku
RE: Internet WFI adapter Utrata pakietow - gudan123 - 19.02.2014 20:56
Pomocy wysoki ping - gudan123 - 22.02.2014, 20:33
RE: Pomocy wysoki ping - thermalfake - 22.02.2014, 21:40
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek.
Zebrano 2 głosów.