Wątek zamknięty

[Rozwiązany] Windows 7 na booklet 3g nokia.

Sharklasers
Wdrażany
Liczba postów: 20
Lightbulb 

Windows 7 na booklet 3g nokia.

Witam

Jestem posiadaczem netbooka Nokia Booklet 3G. W netbooku miałem zainstalowany system operacyjny Windows 7 Starter kit. Ponieważ system zaczął krzaczyć, ledwo zipał postanowiłem dla testów zainstalować system Ubuntu. Niestety ten system nie przypadł mi do gustu wiec postanowiłem na nowo zainstalować system Windows 7. Wyczyściłem dysk z wrażliwych danych programem DBAN i przeszedłem do instalacji systemu Windows 7. W tym momencie zaczęły się moje problemy i irytacja. Instalator Windows 7 wczytuje się z dysku USB wszystko działa do momentu wybrania partycji. Po wybraniu partycji system wyświetla następujący błąd i dalsza instalacja jest niemożliwa. Próbowałem już chyba wszystkiego..Formatowałem dysk, tworzyłem partycje spod instalatora Windows jak również spod wersji LiveCD Ununtu przy pomocy programu GParted. Niestety wszystkie metody zawiodły i nie mogę nadal zainstalować systemu na netbooku. W związku z tym zwracam się o pomoc i jakiekolwiek wskazówki jak rozwiązać ten problem? Dysk z poziomu biosu jest widoczny więc chyba nie ma żadnych uszkodzeń(?)

Windows 7 na booklet 3g nokia.

07.11.2013 00:34

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku
Windows 7 na booklet 3g nokia. - Sharklasers - 07.11.2013 00:34