Pogaduszki o wszystkim i o niczym |
|
Maxim128 VIP ![]()
Liczba postów: 3.221
|
![]() RE: Pogaduszki o wszystkim i o niczym
Masz rację. Może jestem młody, ale ze wszystkiego co słyszałem to żadna z partii nie zajmowała się niczym innym co wykłócaniem się z innymi i powolne wykańczanie naszego kraju. Mimo to odwołanie(hmm...) premiera byłoby takim początkiem zmian. Zmian na lepsze oczywiście
![]() Cytat:Nic nie zrobię bo nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać. ... Ja bym się bardzo cieszył. Ostatnio słyszałem, że mu 2 lata więzienia grozi. Ktoś zapomniał piątki dopisać, straszna niekompetencja ![]() Potrzebni są ludzie z pomysłem, jakąś wizją.. Poza reformą emerytalną NIC nie zostało zrobione. Jego strategią jest krytykować opozycje, a strategią opozycji jest krytyka .... I zataczamy kółko. Ale dobra, to nie temat o polityce.Lecz pomysł "odwołania" premiera bardzo mi się podoba ![]() Cytat:Wziąłem z pracy przenośny kompresor, idę przewietrzyć kompa.Lol, co wziąłeś? Ja to robie odkurzaczem, zresztą mój jest ciągle otwarty(nie mam tych blach) więc brudzi się szybko. Jedynie podklejone są wtyczki ATA i zasilania dysku, by się nie wypięły podczas pracy- wiadomo czym to grozi. Takie pytanie mam: Czy zostawianie komputera z zasilaczem 230V na całą noc zniszczy ten zasilacz? Bo tu mam taki internet, że niektóre rzeczy pobierają się przez dzień i noc ![]() ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.06.2013 08:38 przez Maxim128.)
01.06.2013 08:34 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: LadyInBlue Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 14 głosów. |