Wątek zamknięty

[Rozwiązany] Komputer dostaje "freezy" na kilka sekund

trefl
User systemu

Liczba postów: 354

RE: Komputer dostaje "freezy" na kilka sekund

Niezbadane są wyroki Microsoftu Ostatnio powtarza się temat spowolnienie komputera oraz łapanie frezów
Podobne symptomy miałem kilka dni temu. Pobierałeś coś z internetu oczywiście z legalnych stron Np. dobre programy , komputer PC itp. Portale wpadły ostaniu na "fantastyczny" pomyśl dołączania programików do pobieranego pliku z ich serwisów. Taki pomocny programik potrafi zainstalować masę niechcianych aplikacji od producentów którzy ich sponsorują.
Miałem podobny przypadek po pobraniu ostatnich poprawek Microsoftu oraz pobraniu plików z portali dobrych programów i PC komputer. Pomogło odinstalowanie tych prezentów od portali, przeczyszczenie systemu i rejestru plików tymczasowych oraz śmieci z AppData ( tch niechcianych aplikacji które dostałem gratis przy pobieraniu).Defragmentacja dysku wg mnie to strata czasu. Włącz test defragmentacji przed defragmentacja. 3% defragmentacja nie mam sensu. Windows 7 sam bardzo dobrze fragmentuje pliki przy instalacji nowych aplikacji.

"Nie ma żadnego powodu, dla którego ktoś chciałby mieć w domu komputer." 1977 Ken Olson, prezes i założyciel DEC.
-----------------------------------------

13.05.2013 12:59

Róża Podziękowania od: kyllox
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku
RE: Komputer dostaje "freezy" na kilka sekund - trefl - 13.05.2013 12:59