Komunijna oferta EMPIKu (PlayStation) |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
Komunijna oferta EMPIKu (PlayStation)
I od razu można liczyć na komentarze forumowe:
***Dołączona czwarta gra: "Pismo Święte". Grał już ktoś? ***Przeszedłem Stary Testament. Teraz zabieram się za Nowy Testament. ***Nie moge przejść przez morze czerwone, ma ktos sposob jak tam trzeba biec? ***Kumpel mówił, że są jakieś kody do chodzenia po wodzie. Zna ktoś? ***Dobra gra - mimo, że mnie zabili to po 3 dniach miałem respawn + nowe moce. ***Spoiler: najlepsza jest końcówka, z tymi wszystkimi bestiami i smokami. Nie spodziewałem się końca świata. ***Szybcy jesteście. Ja cały czas próbuje upchać 400 tysięcy gatunków chrząszczy na arce. ***E, grałem w wersje na ps2, to już jest sequel tego klasyka. W oryginale trzeba było zrobić działający świat w 7 dni, coś jak Spore... ***Ja gram Ablem i za chiny nie wiem jak rozwiązać questa z robieniem dzieci. ***Mam problem. Podnoszę żebro mężczyzny i próbuję ułożyć kobietę, ale ciągle wyskakuje mi morświn. Zapomniałem czegoś? Moja wersja gry 1.0. Czy możliwe, że to problem z crackiem? ***Hej gram Jezusem, ale na etapie z krzyżem ciągle ginę. Pomóżcie!! ***Jak Tak daleko doszliście? Mnie Ewa nie chcę nawet jabłkiem poczęstować.. Ciągle jej jedno tylko w głowie :/ ***To już wiem, co kupić chrześniakowi na komunię ***Poradnik do gry "Pismo Święte"? Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 29.04.2013 21:28 |
Wiadomości w tym wątku |
Komunijna oferta EMPIKu (PlayStation) - LadyInBlue - 29.04.2013 21:28
|