Co myślicie o Windows 7? |
|
kris180_2007 Nowy
Liczba postów: 1
|
![]() RE: Co myślicie o Windows 7?
Panowie czytam to co piszecie na tym forum co sadzicie o Windows 7 i dotarło do mnie ze większość z was miało zainstalowany system XP przez kilka lat i gdy wyszedł nowy system wista bardziej rozbudowany to nagle wszyscy się pogubili nie mogli poradzić sobie z nowym systemem bo w naszej naturze jest narzekać, przecież to nic innego jak okrojona wista do logo wstawiono 7 mała zmiana marketingu i nowy system jest ku czci nie zadowolonym klientą niech mają. Nad Vistą pracowano kilka lat i jak można było ją zmienić w jeden rok niema takie możliwości ja sam mam VISTE ULTIMATE z service pack 2 i wielu moich kolegów też ma bez problemu daje sobie rade idzie aż miło nie wiem czy 7-ka jest taka szybka przecież to i tak Vista pozbawiona dodatków ,nie jest taka jak ja opisano to bezradność i przyzwyczajenie do XP robi z wisty zły system, XP od razu nie był doskonały kilka lat go ulepszano tak samo będzie z Vista a co Windows 7 oby nie skończył jak XP Milenium. P.S. uczcie się na viscie bo potem będzie wstyd raczkować pozdrawiam
17.12.2009 19:36 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: Arek0402 Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 4 głosów. |