Odpowiedz

Mocno grzejący się laptop - nie da się grać

Czaro
Nowy
Liczba postów: 5

RE: Mocno grzejący się laptop - nie da się grać

@up
Chyba źle mnie zrozumiałeś. Kopiowałem lub instalowałem w czasie, gdy grałem w WoT'a. Nie jestem aż tak głupi, że coś instalować i grać jednocześnie w AC III, GTA IV, a szczególnie w NFS Most Wanted(ona ma niezłe wymagania).

Na innym forum też opisałem swój problem i dali mi odnośnik, gdzie było napisane właśnie o moim problemie, związanym właśnie z samsungiem(tak mam samsunga).

Z tego co wyczytałem to powody mogą być dwa(może coś jeszcze, ale nie wszystko rozumiem, co tam było napisane):
-pierwszy powód to zasilacz, ponoć ma 90W i jest to o wiele za mało(a ja kurde nie wiem, gdzie to można zobaczyć ile watowy mam ja, na zasilaczu nie jest napisane, chodź sądzę, że powinno)
-drugi powód to wymiana jakieś tam pasty przy procu. Jeden koleś miał sporo problemów z kompem, podobnie jak ja i wymiana tej pasty mu pomogła. Inni też by zrobili, ale się boją Uśmiechnięty

I teraz nie wiem co robić, bo ostatnio grałem to nic się nie działo(zero klatkowania, co było dziwne). Wczoraj znowuż jak to zostawiłem włączonego kompa z grą i gdzieś poszedłem i po powrocie(ok 4-5h) to potem jak grałem to znowu mi klatkowało.
Teraz jak napisałem, klatkowało mi po tym, jak gra ciągle chodziła, co jest dziwne, bo wcześniej od razu tak mi się działo, po graniu jakiś 30-60min.

02.12.2012 10:39

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Mocno grzejący się laptop - nie da się grać - Czaro - 02.12.2012 10:39