Co myślicie o Windows 7? |
|
r123x Wdrażany
Liczba postów: 14
|
RE: Co myślicie o Windows 7?speedy1b napisał(a):napisałes, że chcesz dobra ale i tanią karte dlatego podalem model EN9800GT 1GB ddr3 zauważ, że model radeona 4870 jest droższy o ok.180zł oczywiście jest on lepszy ponieważ ma 512MB DDR5 ! Aaa, nie wiedziałem, jaką to ma cenę.^^' Poza tym, to właśnie mam w ofercie Quad Cora z Geforcem 9800, tak więc to chyba byłoby to. Chyba, że jest jeszcze inna karta warta uwagi. Radeon HD4850 ? Nie, nie ? Drogi ? ^^' W każdym razie, żeby nie droższy od Geforca 9800GT. ^^' Cetus napisał(a):Witam! czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakie mogą być skutki używania nielegalnego Windows Seven, czy microsoft może jakoś namierzyć i czy policja może mnie odwiedzić ze względu na używnie nielegalnej kopii?? proszę o fachową odpowiedź. Nie orientuję się, ale z pewnością grozi coś nieprzyjemnego. ^^' Spokojnie nie jest tak źle, Raczej nie słyszałem, żeby namierzano nielegalne oprogramowanie. Zwykle kogoś łapią, kiedy ktoś doniesie na jakąś osobę, albo zbyt głośno mówi o piracie. :)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.12.2009 20:51 przez r123x.)
07.12.2009 20:17 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: Arek0402 Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 4 głosów. |