Samoczynne wyłączanie się programów |
|
Illidan Ekspert ![]()
Liczba postów: 1.024
|
![]() RE: Samoczynne wyłączanie się programów
Nie wiem jak "Ostatnia dobra konfiguracja" mogła Ci na nowo system postawić?To jest nic innego jak"Przywracanie systemu",czyli głównie rejestru systemowego.Więc nie ma możliwości byś stracił wszystko,chyba że sam coś nie tak wykonałeś. Przypuszczam że po prostu przywróciłeś cały system z partycji "Recovery",a to wiąże się z cofnięciem systemu do stanu początkowego,czyli tracisz wszystkie dane jakie miałeś w nim jeśli ich nie zabezpieczyłeś..Nie chce mi się tu dokładnie rozpisywać co to są za funkcje,ale odsyłam do artykułów:
>>Kliknij<< >>Kliknij<< Co do "Skype" to spróbuj odinstalować program za pomocą darmowego "Advanced Uninstaler Pro",który dokładniej wyczyści system i zainstalować ponownie,pobierz wcześniej najnowszą wersje i instaluj jako administrator,poprzez kliknięcie p.p.myszki na plik "setup" i wybranie odpowiedniej opcji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.11.2012 00:23 przez Illidan.)
10.11.2012 00:22 |
|