Samoczynne wyłączanie się programów |
|
zManian Wdrażany
Liczba postów: 11
|
RE: Samoczynne wyłączanie się programów
Ja tu nikogo nie chce oskarżać i nie ma żadnego oskarżycielskiego tonu
Tak napisałem strściłem szybciutko bo nie miałem czasu opisać wszystkiego. Może i system cały czas działał więc dlatego przywróciło ostatnią znaną dobrą sesję jako nowy start systemu. Bo błąd nadal jest i teraz jestem w 90% pewny, że to przez SKYPE nawet system mi wykrywa i wyrzuca komunikat w :"backup in progres" i wyświetla "Solve a problem with skype" i jest napisane żeby ściągnąć nowe. Ale przecież jestem po starcie systemu mam wszystko nowe i dalej to się dzieje. ;/ ps.... O teraz już nawet nic nie robie na laptopie odejdę gdzieś sobie rozmowa z dziewczyną na skype włączona i wyskakuje mi ten komunikat "Skype stop working" coś podobnego co w załączniku do obrazka ;/ Teraz już wiem, że problem leży po stronie SKype tylko co teraz zrobić? jak potrzebuje go na codień? Instalowałem już starsze wersje i wyłączają się jeszcze szbciej bez żadnego komunikatu ;/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.11.2012 00:18 przez zManian.)
09.11.2012 23:19 |
|