Samoczynne wyłączanie się programów |
|
zManian Wdrażany
Liczba postów: 11
|
Samoczynne wyłączanie się programów
Na wstępie od razu chciałbym przeprosić jeżeli pisze w złym dziale itd. Oraz jeżeli temat już był ale go nie znalazłem.
Powiem tez , że jestem zielony w tych sprawach systemowych. Windows 7 64 bit orginalny od nowości laptopa. Mam go 2msce na początku tak się nie działo, Opiszę przebieg sytuacji. Włączam laptopa jak codziennie robię w sumie cały czas to samo. odpalam programy: Google Chrome AQQ Skype Aimp 3 Podłączam telefon aby zgrać codzienne zdjęcia itd. Otóż gdy wchodzę w foldery ze zdjęciami i zaczynam je przeglądać albo po prostu nie koniecznie z telefonu bo to się dzieje bez telefonu też wyłączają mi sie wszystkie programy. Screen na dole z każdym programem jest taki komunikat osobno. Kolega mówił mi , że miał podobny problem gdy "buszował" w "Windows Explorer" to mu się robiło to samo, ale mówił mi że usunął cos z ASUSA jakiś program albo aktualizację i mu się przestało tak robić. Laptop jest nowy ma 2 msce i nie nie należy do słabych. 08.11.2012 21:44 |
|