Rozmowy na temat polityki |
|
sybic User systemu
Liczba postów: 334
|
RE: Rozmowy na temat polityki(31.10.2012 19:46)slawektor napisał(a): Ponad jedna trzecia Polaków nie wyklucza, że w Smoleńsku doszło do zamachuZnaczy House postawił by tą 1/3 Polaków przed sąd, czy dobrze zrozumiałem? (31.10.2012 21:58)peciaq napisał(a): Kaczyński po tym jak przegrali wybory nakazał swoim ludziom mówić wszędzie gdzie się da jak najgorzej o PO.Dokładnie tak samo zachowywał się Tusk po przegranych wyborach. To on jako pierwszy wprowadził termin "moherowa koalicja" tym sposobem dzieląc Polaków na tych lepszych (młodych, światłych, wykształconych) i tych gorszych (starsze babcie w beretach). To Tusk jako pierwszy polityk w wolnej Polsce nie uszanował demokracji i rozpoczął atak na wygraną partię zaraz po ogłoszeniu wyników. Komorowski zamiast pogratulować wygranej L. Kaczyńskiemu, zaraz po ogłoszeniu wyników powiedział : "szkoda Polski”. Efekty tych wyznaczonych przez PO standardów mamy okazje obserwować każdego dnia. Cóż mogę jeszcze powiedzieć, no chyba tylko to, że durnia mamy za premiera i durnia mamy za prezydenta. Mam na myśli Bredzisława BULA Kompromitowskiego, który ma problemy z ortografią. Ból pisze przez U, a nadziei pisze "nadzieji”. Taki analfabeta jest prezydentem?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.11.2012 08:32 przez sybic.)
01.11.2012 08:22 |