Rozmowy na temat polityki |
|
House VIP
Liczba postów: 2.199
|
RE: Rozmowy na temat polityki(30.10.2012 07:08)sybic napisał(a):(29.10.2012 23:13)House napisał(a): Może nie będzie zbyt oryginalne to co napiszę, ale po co drążyć wiecznie temat katastrofy Smoleńskiej?A znamy chociaż oficjalne przyczyny katastrofy? Oficjalne przyczyny katastrofy znamy jak najbardziej. Mgła oraz błędne odczyty z urządzeń pokładowych. To co było dalej jest tego następstwem. Co do tego czy narzucam czy nie. Sławku ja mam wrażenie, że w wątku który w całości tak naprawdę Ty prowadzisz nie ma tutaj innego zdania z Twojej strony niż tego narzuconego przez poglądy partii, której sympatyzujesz. Ja też mam prawo do wyrażania swoich własnych poglądów czy to komuś się podoba czy nie. Materiał o trotylu jest tak nowy i tak niepotwierdzony, że może okazać się jeszcze zwykłą bzdurą dziennikarską. Poczekajmy tutaj do konferencji właściwych służb. Windows ❼ Forum | windows7forum.pl | w8f.pl 30.10.2012 08:32 |