Odpowiedz

[News] Ta firma zamierza sprzedawać komputery z Windows 7 po premierze ósemki

Nostromo
Administrator

Liczba postów: 2.387

RE: Ta firma zamierza sprzedawać komputery z Windows 7 po premierze ósemki

Nie kupię kolejnego "kota w worku"- duże poprawki(ukryty Service pack) jeszcze przed premierą nie wróży niczego dobrego. Producenci sprzętu też jakoś bez entuzjazmu liczą na zyski, a co mądrzejsi nie rezygnują w ofercie z Windows7.
Mam już Vistę na innym lapku.
Po:
wyklepaniu karoserii, przelakierowaniu, zmianie skrzyni biegów, wstawieniu foteli zamiast krzesełek, wyregulowaniu zapłonu, wstawieniu klimy i usunięciu hak-holu z dospawaną fabrycznie microsoftową betoniarką...etc. Zacieszacz
Vista pracuje teraz w miarę poprawnie, prawie jak siódemka.

Jeżeli będzie mnie stać na ekran dotykowy(bez niego Windows8 daje tylko wątpliwy prestiż, ale za to można się pochwalić koleżankom i kolegom na forumZadowolony) a nowszy system będzie oferowany na warunkach podobnych jak w cywilizowanym świecie i będzie spełniał potrzeby moje a nie sprzedawcy, być może zdecyduję się na zakup jako kolejny, fajny bajer obok różowego telefonu Hello Kitty do zabawy dla córki.

Pozwoliłem sobie zacytować reklamę youtube z posta Portatora
Rusza reklamowy blitzkrieg Windows 8. Zobacz pierwsze oficjalne wideo!

Thermal, moim zdaniem powinieneś dostać za darmoszkę od MS nowy system do testowania(z odpowiednim sprzętem) bo przynajmniej tu, za przysłowiowe- dziękuję, reperujesz i łatasz niedoróbki tych speców od siedmiu boleści.

16.10.2012 11:26

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Ta firma zamierza sprzedawać komputery z Windows 7 po premierze ósemki - Nostromo - 16.10.2012 11:26