Co myślicie o Windows 7? |
|
r123x Wdrażany
Liczba postów: 14
|
![]() RE: Co myślicie o Windows 7?
Wszyscy chwalą W7 za to, że ładny, nie zawiesza się przy robieniu folderka i takich tam biurowych bzdurkach, a tym czasem Mnie chodzi o Gry !
Tak proszę państwa, nie używam komputera do niczego innego, jak do rozrywki, ma Mi służyć do Gier, Muzyki i Filmów. Mam laptopa z badziewną Vistą, teraz jestem na rozdrożu bo mam do wyboru kompa z XP i W7 (W anglii jeszcze sprzedają XP, nie wiem, jak w Polsce). Nic mnie szczerze nie obchodzi kampania W7, interesuje mnie, na czym pogram w te naprawdę stare gry, jak i nowe. Na XP wystarczyło pamiętam jeszcze z przeszłości, pobawić się z trybami zgodności i we wszystko można było grać, a jak jest z W7 ? Jeszcze nie kupiłem stacjonara, zastanawiam się nad wyborem Windowsa. Jeśli W7 ma mi uniemożliwiać włączyć np. mojego Gothica 2, czy Baldur's Gate 2, to proszę mi odradzić W7. A i chce sobie jeszcze zagrać w takie gierki co zajmują z 200 MG, a ich grafa to istny paint, więc jeśli nie wejdą na W7, to też mi proszę odradzić. Generalnie szukam systemu do Każdej gry, nie chce z powodu nowego Windowsa rezygnować z gier mojego dzieciństwa i nie chce rezygnować z nowych gier. Jakiego Windowsa zatem wybrać ? Nie smućcie się, jeśli W7 zawodzi w kwestii starych gier, mam to gdzieś, po prostu poradźcie mi, który windows wybrać, bo mnie obchodzi, czy będę mógł w gry grać, a nie, czy W7, czy XP jest lepszy. :) Pozdrawiam. r123x
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.12.2009 04:34 przez r123x.)
04.12.2009 04:19 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: Arek0402 Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 4 głosów. |