Problemy z Radeonem - ciąg dalszy |
|
jajko1 Nowy
Liczba postów: 4
|
![]() ![]() Problemy z Radeonem - ciąg dalszy
Witam,
Piszę odnośnie tematu: http://windows7forum.pl/sterownik-ekranu...ny-27128-t Miałem spokój około dnia. Okazało się, że ekran przestał mrygać i już mi nie wyskakuje informacja o zaprzestaniu działalności sterownika, ale pojawił się inny problem... Otóż jak włączam grę ( jakąkolwiek ) to pogram 30 sek, czasami 1h i gra staje w miejscu, wyrzuca mnie do pulpitu i nie mogę nic kliknąć. Gra jest w pasku startu ciągle wyświetlana, ale myszki jakby nie było. Muszę użyć alt + tab, żeby wybrać sobie pulpit i dopiero PPm i mogę wyłączyć grę. Niekiedy kończy się moje granie tym, że monitor gaśnie, aż do '' no signal imput '' i muszę zresetować kompa, żeby widzieć pulpit. Poprzednio miałem podobnie ze starą kartą graficzną ( GTX 260 ), która rzekomo się spaliła - tak powiedziano mi w sklepie. System stawiałem już kilkukrotnie od nowa i dalej to samo, czy może to być wina innego podzespołu? W sklepie powiedziano mi, że płyta główna PCI 2.0 nie będzie się gryzła z kartą graficzną Radeon HD7850 z wejściem PCI 3.0, czy oby na pewno? Może usterka jest w innym podzespole....? thermalfake - wpisałem wszystkie komendy, zrobiłem tak jak pisałeś, ale do tej pory nic się nie zrobiło... Jeżeli ktoś ma pomysł to proszę pisać, jeszcze dzisiaj chciałbym kompa zawieść do sklepu, nierzetelnie mi go naprawiają... 05.10.2012 09:00 |
Wiadomości w tym wątku |
Problemy z Radeonem - ciąg dalszy - jajko1 - 05.10.2012 09:00
RE: Problemy z Radeonem - ciąg dalszy - thermalfake - 05.10.2012, 20:35
RE: Problemy z Radeonem - ciąg dalszy - jajko1 - 09.10.2012, 10:09
RE: Problemy z Radeonem - ciąg dalszy - Magnetar - 09.10.2012, 21:14
RE: Problemy z Radeonem - ciąg dalszy - thermalfake - 09.10.2012, 22:12
|