Problem ze sterownikami dźwięku w HP DV7 6B40ew |
|
thermalfake Ostatni Mohikanin ![]()
Liczba postów: 13.580
|
![]() RE: HP DV7,6B40ew - problem ze sterownikami dźwieku.Cytat:Przepraszam ze ja taki upierdliwy, ale tu malo pomocne.. duzo napisane.. ale malo pomocne.. Czy wyznacznikiem do tego, żeby nie przebrnąć przez dokument z opisem sytuacji i rozwiązań jest jego duża obszerność ? Na tacy nikt Ci tu nie poda dokładnej diagnozy i rozwiązania. Cytat:nie wykrywa mi kamery na liscie menedzera podobno Zdecyduj się czy jest czy nie ma. Albo jedno albo drugie. Przeskanowałeś ponownie manager urządzeń w celu ewentualnego wykrycia sprzętów tak jako to tam zostało opisane ? Ponadto jeśli piszesz, że potrzebujesz sprzętu do prowadzenia rozmów należało by napisać w jakim programie. Każdy z nich ma coś takiego jak opcje audio.video np Skype i tam wybierasz źródło dźwięku, może jest przestawione. Może być też tak, że dźwięk z mikrofonu jest wyciszony w mikserze. Trzeba przejrzeć panel sterowania -> dźwięki -> urządzenia do nagrywania. I znowu wszystko od A-Z masz tu http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docum...ct=4058697 Cytat:Czy nie uwazasz ze po prostu laptop do serwisu? skoro mikro mi nie chce dzialac po stawianiu systemu i w ogole Sad Poddaje sie.. Dla mnie jako rozumującej istoty wolę poszperać i poszukać rozwiązania, przeznaczyć na to dzień-dwa niż oczekiwać nie wiadomo ile czasu na powrót z serwisu. I oby to była faktyczna usterka sprzętowa a nie problem konfiguracji. Szkoda, że tak mało w Tobie cierpliwości i samozaparcia. ![]() W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2012 00:04 przez thermalfake.)
13.08.2012 00:00 |
|