Rozmowy na temat polityki |
|
thermalfake Ostatni Mohikanin
Liczba postów: 13.580
|
RE: Rozmowy na temat polityki
Szukałem już wielu wcześniej informacji na temat solarów na różnych forach bo brałem pod uwagę ich montaż. Gdyby to było takie zajebiste już dawno w wielu domach ten nabytek by istniał. Dofinansowanie też się musi kiedyś skończyć to nie studnia bez dna. Wszystko tylko po to, żeby wydoić podatek vat do skarbca a będzie z tego duża kasa. Do tej pory inicjatywom proekologicznym typu własna mini elektrownia kładziono kłody pod nogi. Teraz zwrot o 180 stopni.
Do Donka nic nie mam. Nawoływał do nie płacenia abonamentu RTV, płacić trzeba jak jeleń rocznie 200zł. Deklarację o tym, że nie będzie podatku katastralnego też złożył. Pożyjemy zobaczymy. Cytat:Na domiar tego gminy mogą przystąpić do projektu pro ekologicznego, który dofinansowuje 80% kosztów inwestycji, więc z 10 000,00zł robi się 2 000,00zł, Gdzie te Twoje koszty? Dla wielu gmin wyłożyć te 20% to nie jest mało a po euro, przycinaniu z góry i wciąż coraz większych kosztach utrzymania będzie coraz mniej. Cytat:Kolego może i znasz się na komputerach Kurde sam już nie wiem W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 04.07.2012 19:37 |