Kawały o kobietach |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
RE: Kawały o kobietach
9 rano. Pukanie do drzwi.
Babeczka otwiera - tam facet z pytankiem: - Przepraszam, czy ma pani cipkę? - Ty chamie - i trzask drzwiami. Kolejny dzień - ta sama sytuacja. Po trzecim dniu babeczka nie wytrzymuje i opowiada całe zdarzenie mężowi. - Nic się nie przejmuj, jutro mam wolne to załatwimy tę sprawę. Kolejny dzień - 9 rano, pukanie do drzwi. Mąż przyczaja się za drzwiami a żona otwiera - ten sam gość: - Przepraszam czy ma pani cipkę? Babeczka spogląda ukradkiem na męża - on kiwa głową na tak: - Mam - pada odpowiedź z jej strony - To niech pani da swojemu mężowi i powie żeby się odpierdolił od mojej żony - OK? Idzie facet przez wieś i uśmiecha się od ucha do ucha: - Stefan z czego się tak cieszysz? - pyta sąsiad - Właśnie przed godziną zostałem ojcem, mam syna. - To gratulację. Jak się czuje żona? - Nie wiem. Jeszcze jej o tym nie powiedziałem Ona do niego: - Gdybyś był prawdziwym gentlemanem, nie kazałbyś mi tego robić! On do niej: - Gdybyś była prawdziwą Lady, to nie mówiłabyś z pełnymi ustami. Jaka powinna być idealna kobieta? - Porządna i wstydliwa. - A dlaczego?! - Żeby się porządnie rżnąć i wstydzić się odmówić. Po czym poznać, że twoja kochanka niebezpiecznie przybrała na wadze? - Pasują na nią ciuchy twojej żony Rozmawiają dwie przyjaciółki; -Ty, Mariola dlaczego tyle jesz, skoro ciągle powtarzasz że dbasz o linię? -Bo linia powinna być gruba i wyrazista! Panie grają w golfa. Jedna z nich uderzyła piłeczkę - chciała prosto, poszło w lewo. Z obserwujących je panów jeden zgiął się w pól, wsadził dłonie pomiędzy uda i wrzasnął. Pani podeszła do niego: - Ja bardzo pana przepraszam, ale to było niechcący. Pan dalej jęczy. - Jestem fizykoterapeutką, może będę w stanie panu pomóc. Pan nadal jęczy. Pani rozpięła mu rozporek i zaczęła masować. Po 5 minutach pyta: - No i jak? - Bardzo przyjemnie, ale kciuk nadal boli... Co to jest: tańczy, śpiewa, recytuje, daje d... i gotuje? - Kolo Gospodyń Wiejskich. Chodzi sprzedawca po plaży i krzyczy: - Biustonosze dziewiętnastki, dwudziestki sprzedaję, biustonosze sprzedaję... - A piętnastki pan masz?! - Eee, pani! Na pryszcze to jest oxycort!... łóci się 3 facetów o to który ma chudszą dziewczynę. Pierwszy: - Moja to jest taka chuda, że jak się schowa za lipą to jej nie widać. Drugi: - Moja to jest taa chuda, że jak się schowa za lampą to jej nie widać! Trzeci: - Ej, weźcie przestańcie... moja to jest taka chuda, że jak zjadła tic-tacka to myślałem, że jest w ciąży! Na szlaku turystycznym w Puszczy świętokrzyskiej do podziwiającej piękno natury młodej kobiety podchodzi jąkała i się pyta: - Cz-czy pa-pani się pu-puszcza... Dostał z całej siły w twarz, ale niezrażony kończy: - pu-puszcza świętokrzyska po-podoba? Czym się różni kobieta od Boga? - Bóg jest nieograniczenie miłosierny, a kobieta niemiłosiernie ograniczona. Mamusiu, ja już nie chcę braciszka! - Zamknij się smarkaczu, zjesz co Ci ugotuję. Panie steward jeden z pana kolegów wtargnął do mojej kajuty i próbował zgwałcić! - A czego się pani spodziewała w klasie turystycznej, kapitana? Kryśka porzuciła swojego męża! -Co ty powiesz?! Przecież była w nim taka zakochana, nazywała go nawet "światłem swojego życia"... -To prawda, ale to światło wieczorami coraz częściej gasło! „Ostrożnie!” Dorożkarz przy dworcu w Żywcu: - Czy paniusia ma wstawione zęby? Dama oburzona: - A cóż to was obchodzi! Dorożkarz: - Ja to nie z ciekawości. Ale na drodze do rynku jest tyle wybojów, że kiedy zęby nie siedzą mocno, to lepiej je schować do torby. Na dyskotece do dziewczyny siedzącej pod ścianą podchodzi młodzieniec: - Czy zatańczysz następny taniec? - Ależ oczywiście! - To świetnie, nareszcie będę miał gdzie osiąść! Kobieta w drogerii. - Czy macie perfumy o zapachu komputera? - Zapachu.. czego?? - Komputera, chciałabym aby mąż bardziej zwracał na mnie uwagę. Mąż budzi w nocy żonę - Kochanie, Kochanie obudź się - mam dla Ciebie pigułkę na ból głowy. - Ale misiu, mnie przecież nie boli głowa... - Haa! Mam Cie.. ! Mama z synkiem stoi przy kasie w małym osiedlowym sklepiku, a za nimi stoi facet. Synek mówi do mamy że jest głodny i że chce mu się pić. Mama na to że nie ma pieniędzy na picie i na jedzenie i będzie w domu i żeby wybrał czy chce picie czy coś do jedzenia.... Facet za nimi: To niech mu pani kupi arbuza to się chłopak naje i napije.... Kobieta do niego: a pan se zwal konia nogami, to sobie pan poruchasz i potańczysz.... Po co kobiecie czoło? Żeby było gdzie ją całować po lodziku. Co ma 18 cm i wszystkie kobiety chcą to mieć w rękach? - 100 złotych Kobieta na porodówce. Krzyk jej niesamowity. Łapie męża za rękę. - Wyciągnijcie to ze mnie!! Dajcie mi jakieś leki!! - spogląda na męża - TO TY MI TO ZROBIŁEŚ! TY TU POWINIENEŚ LEŻEĆ! - O ile dobrze pamiętam - odrzekł spokojnie mąż - chciałem ci go wsadzić w dupę, ale powiedziałaś, że to będzie zbyt bolesne. Wiesz co mówią do mnie kobitki, kiedy pytam o seks? - Nie. - Dokładnie! Kiedy kobieta przeżywa szokujący seks? - Kiedy zamiast orgazmu przychodzi mąż. Chłopak kulturysta pokazuje swoje mięśnie dziewczynie. Prezentuje biceps: -Co, prawdziwa bomba? - pyta się. -Tak bomba - potwierdza dziewczyna. Prezentuje mięśnie pośladków: -Prawda, że bomba? Dziewczyna ogląda dokładnie. -Tak, bomba, ale lont za krótki.. Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 08.03.2012 21:06 |
Wiadomości w tym wątku |
Kawały o kobietach - LadyInBlue - 27.02.2012, 21:36
RE: Kawały o kobietach - LadyInBlue - 08.03.2012 21:06
Kawały o kobietach - LadyInBlue - 08.03.2013, 22:20
|