Wątek zamknięty

[Rozwiązany] Problem z Windows Installer 4.5.

horagino12
Nowy
Liczba postów: 8

RE: Problem z windows installater 4.5

sorry ze tak pisze ale dawno w polsce nie bylem i mowie ogl po angielsku wiec chodzi oto ze zakupilem Win 7 w pc-wrold 32 bit profesional i oto chodzi ze niektore aktualizacje nie powiodly sie a inne byly ok no to robilem kolejne bo nie wiedzialem jak naprawic problem i zostawialem. i chialem jak mowilem grac w pewna gre no ale problemy to juz chyba rozumiesz i szukałem na google jak to naprawic ale kazdy pisał ze to problem windows instalor czy jakos i kazali pobrać go samemu a nazwe ma taka "WindowsServer2003-KB942288-v4-x86" a zawse aktualizacje maja te KB94.... wiec pewnie windows instalor byl w aktualizacjach i sie nie powiodlo i dla tego tera mi nie dziala a jak che go zainstalowac wysakuje ten error ze miescje ....
Sorry bardzo za moje ort i slowa ale juz nie mieszkam w polsce bardzej po angielsku gadam i na nim sie skupiam

20.11.2011 15:04

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku
RE: Problem z windows installater 4.5 - horagino12 - 20.11.2011 15:04