Co myślicie o Windows 7? |
|
Nornik Nowy
Liczba postów: 6
|
![]() RE: Co myślicie o Windows 7?
Witam !
Zainstalowałem Windows 7 Ultimate i jestem b.pozytywnie nastawiony do tego systemu.U mnie nic nie przymula , jest b.stabilny , dla mnie po odpowiednim skonfigurowaniu i dostosowaniu pulpitu , menu itp. jest znacznie wygodniejszy i przyjazny od XP. Visty nie miałem i nie instalowałem nawet na próbę także tu nie mogę porównywać. Co szybkości i przeróżnych testów to podchodzę to tego zagadnienia b.ostrożnie i bez emocji.Dla mnie nie są ważne przeróżne testy - ważne jest dla mnie czy mi się wygodnie pracuje w systemie , czy się nie wiesza - reszta to kwestia sprzętu , sterowników , odpowiedniej konfiguracji itp. Ja sobie skonfigurowałem tak abym mógł jak najwygodniej pracować w systemie i z systemem.Zaznaczam że gier w ogóle nie instaluję gdyż ich nigdy (a z komputerami mam do czynienia od 25 lat , jeszcze Atari i Commodore i stopniowo dalej) nie preferowałem , ani mnie nie interesowały.Owszem grafika , fotografia , (np.3DMax) - bardzo mi leży. Na pewno jeszcze wiele mogę się nauczyć i poznać będąc z tym systemem na co dzień. Podsumowując uważam ten system za bardzo udany produkt. 31.10.2009 07:55 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: Arek0402 Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 4 głosów. |