pomożecie?:) |
|
rastamanka Nowy
Liczba postów: 0
|
![]() ![]() pomożecie?:)
cześć
![]() Niedawno kupiłam laptopa(fujitsu computers siemens)i mam z nim problem... Po włączeniu go napęd szuka płyty,której nie ma i trwa do dosyć długo...nie chce się napęd otworzyć... a nie mogę się połączyć z internetem dopóki napęd się nie otworzy.. Co mam robić? ![]() Pomoże ktoś? Z góry dziękuję:heart: właśnie nie od początku...kupiłam go w grudniu..a od wczoraj coś się z nim dzieje
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 29.07.2011 16:56 przez Nostromo:
Popraw swój temat na konkretnie mówiący o temacie problemu. 05.06.2011 10:54 |
Raizo Starszy user systemu ![]()
Liczba postów: 700
|
![]() RE: pomożecie?:)
Oddaj go do serwisu jeśli masz gwarancje to najlepszy sposób na taki problem
![]() ![]() We are Anonymous. We are Legion. We do not Forgive. We do not Forget. Expect us. 26.06.2011 13:04 |
thermalfake Ostatni Mohikanin ![]()
Liczba postów: 13.580
|
Sprawdź czy bios nie przestawił sobie kolejności bootowania urządzeń. Na plansz startowej będze pisać, który klawisz za to odpowiada. Być może właśnie sprawdza najpierw napęd i długo to trwa. Dlaczego tacka się nie otwiera tego nie stwierdzę czy to uszkodzenie napędu czy np problem z zasilaniem itp.
![]() W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 26.06.2011 21:24 |
wirus1984 Nowy
Liczba postów: 0
|
Witam was wszystkich jestem tu nowy i prosze o pomoc chodzi mi o to abyscie mi pomogli znalesc taki gadzet do Win 7 podaje adres do strony na youtube o to on
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 29.07.2011 16:16 przez peciaq:
Netykieta, pkt 4. 29.07.2011 13:11 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: rastamanka Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 0 głosów. |