Widows 7 Ultimate i wielosesyjność |
|
Wodzirej102 Nowy
Liczba postów: 1
|
Widows 7 Ultimate i wielosesyjność
Witam.
Mam pytanie dotyczące zdalnego pulpitu a dokładnie wielosesyjności: na jednym komputerze jest zainstalowany windows7 ultimate z pięcioma użytkownikami jest oczywiście podpięty do sieci. Zakładamy że ktoś przy nim siedzi i jest zalogowany na użytkownika y1, w tym samym czasie inni użytkownicy też mają ochotę na dostanie się do komputera x1 ale zdalnie oczywiście logować się będą na różnych użytkowników y2 i y3. moje pytanie brzmi - jak to zrobić aby podczas logowania nie wylogować już zalogowanych użytkowników (każdy ma swoją niezależną sesje na innym użytkowniku ale na ten sam komputer) oczywiście wszystkie platformy mają zainstalowane Windows 7 ultimate. W windowsie XP było to do zrobienia po wymianie jednego z plików dll i małej zmianie we wpisie rejestru. mam nadzieje że opisałem to w miarę logicznie i zrozumiale
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 03.07.2011 14:06 przez Admin:
Poprawiono tytuł i treść, pisz poprawnie i starannie 03.07.2011 13:47 |